WPForm – Inschrijving upgrade actie opleiding bedankingspagina2021-08-18T13:35:03+02:00

Bedankt voor je inschrijving.

Je ontvangt snel van mij een offerte met jouw promovoordeel. Zodra je die offerte digitaal hebt ondertekend, ontvang je een factuur.

Ik contacteer je snel voor verdere praktische afspraken.

Hartelijke groeten,

Anja Pairoux

Anja Pairoux

Ik ben erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Ik volgde verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA. In 2011 volgde ik een life coach training en vervolledigde deze training met het ‘Leadership’ certificaat aan de John Maxwell academy

Als plusmama ontdekte ik ook mijn roeping in het plusouderverhaal ! Ik profileerde me als eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 mijn boek ‘Je wist waar je aan begon!?’ op basis van mijn persoonlijke ervaringen en inzichten uit mijn praktijk.

In mijn praktijk ondervond ik dat het mensen écht helpt om concreet te ontdekken waarin ze verschillen en hoe ze deze verschillen kunnen ombuigen naar complementaire relaties. Voor mijn relatiecoaching zet ik o.a. MBTI in als tool om mensen inzichten te verschaffen in hun eigen persoonlijkheid en waarin ze dan precies verschillen met hun partner.

Mijn missie bestaat erin om mensen (terug) in verbinding te brengen door in te zetten op de kracht van het individu. Wanneer elk individu in een relatie of groep ten volle zichzelf mag zijn en blijven, zal dit niet alleen het individu, maar ook de relatie of groep ten goede komen en versterken.

Anja Pairoux - Life Coach

4,9 42 reviews

Blog

You Can’t Cross the Ocean merely by Standing and Starring at the Water

Ga naar de bovenkant