Start-to-Coach

De Start-to-Coach opleiding van Aplusacademy is een professionele coach opleiding die jou in eerste instantie laat groeien.  Een professionele coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

Wij zien we coaching niet als iets wat je doet als werk.  Wij zien het als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen.  Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Ligt jouw hart bij mensen?  Voel je dat mensen als vanzelf naar jou toekomen en hun ziel voor jou blootleggen?  Wil je iets doen met die diepgewortelde interesse in jou om mensen te helpen groeien? Aplusacademy is de plek waar je mensen leert coachen op een effectieve, diepgaande manier.

Wat is coaching?

Coaching is een creatief partnerschap met jouw klant, gericht op het creëren en implementeren van specifieke, betekenisvolle veranderingen in het persoonlijke en professionele leven van jouw cliënt.

Coaching is niet hetzelfde als consulting of therapie. Elke discipline is verschillend en heeft een andere benadering. Bij coaching ligt de focus op de toekomst, op de zaken die de coachee gaat realiseren.

  • Focus op de toekomst, geen analyse van het verleden.
  • Een coach stelt gerichte vragen en geeft geen advies.
  • Een coach is zoals een GPS en leidt de klant naar zijn doelen.
  • Bij coaching ligt de focus op de toekomst en hoe de klant zichzelf daarin ziet.
  • Als coach vertrek je vanuit de waarden, kwaliteiten en talenten van de klant.
Start-to-Coach

Gratis Webinar Start-to-Coach

Ontdek hoe onze oplossingsgerichte coachvaardigheden jou als coach
in staat stellen om transformerende veranderingen in anderen te creëren. 

  • woensdag, 22 mei 2019, om 20u

  • vrijdag, 24 mei 2019, om 9u00

  • vrijdag, 31 mei 2019, om 10u

SCHRIJF JE HIER IN

Onze visie

Bij Aplusacademy bieden we professionele coach opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Lees meer over onze visie op coaching.

Een unieke approach in coach opleiding

Met de aplusacademy willen we de opleidingen die we aanbieden zoveel mogelijk laten renderen voor alle deelnemers. Wij kiezen daarom ook voor kleinere groepen en bieden de theorie van onze opleidingen digitaal aan. Dit houdt in dat we tijdens de opleidingsdagen onmiddellijk overgaan tot praktijkgerichte oefeningen.

Omdat aplusacademy haar theorie aanbiedt op haar online platform, bepaal jij als deelnemer het tempo van de online lessen. Jij bepaalt wanneer en waar je de theorie wil doornemen. Deze lessen blijven ook na je opleiding steeds beschikbaar, zodat je steeds je kennis kan opfrissen.

Het Start-to-Coach
Coaching Platform

Ontdek hoe oplossingsgerichte coachvaardigheden je in staat stellen om transformerende veranderingen in anderen te creëren als coach 

Wat leer je?

Na je inschrijving krijg je toegang tot het Online Coaching Platform waar jij het theoretische gedeelte van de opleiding kan volgen wanneer, waar en hoe je zelf wil.

Tijdens de 4 live dagen ligt de focus op praktijkervaring. Je leert de basisvaardigheden en wetmatigheden die je als coach absoluut in je rugzak moet hebben. Vragen rond het theoretische gedeelte worden tijdens de praktijkdagen behandelen gedurende het eerste uur. De rest van de dag is bedoeld om ervaring op te doen en zetten we de theorie om in praktijk. We oefenen en bespreken cases en werken op jouw zelfvertrouwen als coach.

Dankzij het heel effectieve en gestructureerde coaching model dat we hanteren, kan jij straks binnen elk domein je eerste ervaringen als coach opdoen. Vervolgens kan je je expertise en kennisdomein uitbreiden volgens je eigen wensen, maar je fundament daarvoor wordt in deze basisopleiding gelegd.

Na je inschrijving krijg je toegang tot een online platform. Hier staan alle opnames van het theoretische gedeelte binnen de opleiding. Deze opnames blijven trouwens ter beschikking staan zodat je ze oneindig kan beluisteren.

Praktisch

Deze 4 daagse opleiding gaat door – telkens van 9u30 tot 16u – in Aartselaar.

Geplande data:

Start-to-Coach 1:
25/01 – 08/02 – 23/02 – 15/03
Start-to-Coach 2:
15/03 – 29/03 – 26/04 – 10/05
Start-to-Coach 3:
8/07 – 9/07 – 10/07 – 11/07  – Reserveer hier
Start-to-Coach 4:
13/09 – 27/09 – 11/10 – 18/10 – Reserveer hier

Betaal je via KMO-portefeuille – Reserveer hier

De prijs voor deze opleiding bedraagt € 2.000 excl. BTW*

Catering apart te betalen (drank en versnaperingen tijdens de opleidingen + lunch): € 75 excl. BTW.

* De opleiding Start-to-Coach komt in aanmerking voor KMO-Portefeuille. Hiermee bespaar je tot 40%. Het BTW bedrag en catering kunnen niet worden gesubsidieerd.

Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
Ontdek het team
aplusmarketing
start-to-coach
plusouderconsulenten