Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een coach of heb je een vraag over één van de opleidingen?
Vul onderstaand formulier in. Wij contacteren je snel.

[wpforms id=”19982″]

Anja oprichtster en bezieler van Apluscoaching & Aplusacademy. Zij is erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Ze volgde verschillende coaching opleidingen in België, Nederland en de USA. Anja profileerde zich als de eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 haar boek ‘Je wist waar je aan begon!?’.

In 2021 werd haar tweede boek ‘Waarom overkomst mij dit weer!?‘ uitgegeven. Een boek voor mensen die merken dat ze telkens opnieuw – in hun relaties, op het werk, in het ouderschap, in hun leiderschap – op dezelfde muren botsen en in dezelfde patronen blijven zitten.

Anja raakte gefrustreerd over de vele coaches die als kippen in een legbatterij uit oppervlakkige opleidingen geproduceerd worden. Die frustratie leidde ertoe dat Anja haar eigen opleidinginstituut oprichtte, Aplusacademy.

Persoonlijke aanpak en diepgang in kleine groepen zijn daarin de centrale gedachte. Ze heeft er haar passie in gevonden om haar kennis en ervaring door te geven aan andere coaches. Anja vindt het belangrijk dat coaches vanuit diepgang werken om op lange termijn duurzame resultaten te bereiken. In de opleidingen ligt de focus dan ook op ervaringsgericht leren en aandacht voor elke deelnemer.

Apluscoaching – Aartselaar

Pierstraat 146
2630 Aartselaar

Apluscoaching – Leuven

Apluscoaching – Leuven

Heidebergstraat 262
3010 Leuven

Apluscoaching | Anja Pairoux | Aartselaar
Apluscoaching | Patsy Vanleeuwe | Aartselaar