Download deze praktische gids en ontdek of coaching iets voor jou is!

Wees gerust! Wij gaan jou niet proberen te overtuigen om je bij ons aan te sluiten. Gewoon een vrijblijvend gesprek.

Bij mijn zoektocht tussen de verschillende opleidingen tot coach sprong de Start-to-Coach opleiding van Apluscoaching er meteen uit in zijn aanpak. Heel blij dat ik mijn gevoel volgde en voor de Start-to-Coach opleiding van Apluscoaching koos. Zeker een aanrader voor wie meer wil weten over coaching vanuit jezelf  |  Katleen Nys – Google Review

Wil jij starten als life coach?

Ligt jouw hart bij mensen? Voel je dat mensen als vanzelf naar jou toekomen en hun ziel voor jou blootleggen? Wil je iets doen met die diepgewortelde interesse in jou om mensen te helpen groeien? Wil jij starten als life coach, dan is Aplusacademy de plek waar je mensen leert begeleiden op een effectieve, diepgaande manier.

Wij zien coaching niet als iets wat je doet als werk. Wij zien het als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Met onze Start-to-Coach opleiding zetten we daar volop op in. Deze professionele life coach opleiding laat jou in eerste instantie zelf groeien. Want een professionele coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

Lees ook ons artikel: Wat is Coaching?

Onze visie

Bij Aplusacademy bieden we professionele coaching opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Lees meer over onze visie op coaching.

Wat zeggen de deelnemers van de Aplusacademy opleidingen?

De theorie die werd aangeboden via de Aplusacademy voor de Specialisatieopleiding was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer! De benadering van Anja is persoonlijk en toch professioneel, gevoelsmatig en toch ook theoretisch sterk onderbouwd, gestructureerd maar met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en feedback… Mede dankzij het feit dat Anja gelooft dat een goeie coach ook aandacht besteedt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling, weet je dat de coaches die uit de Aplus-opleidingen komen uit eerste hand weten waar ze het over hebben, en samen met hun cliënten blijven groeien. Bedankt aan Anja en de medecursisten voor de leerrijke, en ook gewoon leuke, dag.