Gratis ebook Starten als Life Coach

Download deze praktische gids en ontdek of coaching iets voor jou is!

Starten Als Life Coach

Bij mijn zoektocht tussen de verschillende opleidingen tot coach sprong de Start-to-Coach opleiding van Apluscoaching er meteen uit in zijn aanpak. Heel blij dat ik mijn gevoel volgde en voor de Start-to-Coach opleiding van Apluscoaching koos. Zeker een aanrader voor wie meer wil weten over coaching vanuit jezelf  |  Katleen Nys – Google Review

Wil jij starten als life coach?

Ligt jouw hart bij mensen? Voel je dat mensen als vanzelf naar jou toekomen en hun ziel voor jou blootleggen? Wil je iets doen met die diepgewortelde interesse in jou om mensen te helpen groeien? Wil jij starten als life coach, dan is Aplusacademy de plek waar je mensen leert begeleiden op een effectieve, diepgaande manier.

Wij zien coaching niet als iets wat je doet als werk. Wij zien het als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Met onze Start-to-Coach opleiding zetten we daar volop op in. Deze professionele life coach opleiding laat jou in eerste instantie zelf groeien. Want een professionele coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

Lees ook ons artikel: Wat is Coaching?

Een heel leerrijke en nuttige coaching opleiding, gegeven door toppers van experten, voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei (of je nu coach wilt worden of niet)!

Review | Lies Vancuyck | Apluscoaching
Leerrijke Opleiding
Posted on:
Start-to-Coach
1 september 2021

Heel professioneel begeleid en met zoveel kracht en diepgang dat je echt grenzen verlegd en effectief stappen zet naar een betere versie van jezelf en ook als coach.

Review | Anne Koppen | Apluscoaching
Professioneel Begeleid
Posted on:
Start-to-Coach
15 augustus 2021