Life Coaching

Als life coach, familiaal bemiddelaar en MBTI-practitioner begeleidt Anja Pairoux je door een persoonlijk traject naar jouw doelen. Anja laat je stappen zetten waar je nu nog aarzelt. Samen ontdekken je jouw potentieel en plannen naar een ‘gelukkiger’ jij.

Life Coaching gaat over

jezelf heel diep leren kennen

en intens blij te zijn met wie je bent.

Anja haar opdracht bestaat erin om onvoorwaardelijk in jou te geloven en zonder te oordelen naar jou te luisteren. Ze stelt de vragen die je jezelf nog niet hebt gesteld. Tijdens de sessies zal zij je inspireren, motiveren, inzichten geven en samen met jou de nieuwe weg inslaan. Je vertrekt vanuit de wetenschap dat niets te gek is, te groot, te absurd of onmogelijk is. Je start met het geloof dat jouw doel realistisch en haalbaar is.

Jouw taak is om eerlijk te zijn en verantwoordelijkheid op te nemen voor jezelf. Je engageren om te willen veranderen wat niet goed voelt. Er is niemand in de hele wereld die beter ‘jou’ kan zijn dan jij zelf!

Anja haar sterkte zit erin om jou te helpen loskomen uit vertroebelde situaties, door jezelf beter te leren kennen en je niet op de achtergrond te plaatsen. Ze helpt je jouw zelfbewustzijn te vergroten, je doelen te verduidelijken en je vertrouwen te vergroten.

Zoals bij de veiligheidsinstructies in een vliegtuig, leer je hoe je eerst jouw zuurstofmasker moet opzetten. Anders gezegd, jij moet je eerst goed voelen.

apluscoaching

Anja is zeer bekwaam en aangenaam om mee te werken. Uitvoerig intake gesprek waarin alle mogelijkheden en doelstellingen duidelijk besproken worden. Het traject wordt gepland en de tijdlijn wordt correct aangehouden,doelen worden bereikt zoals afgesproken. Anja is steeds bereikbaar bij vragen tussendoor. Zeer empatisch en kordaat wanneer de situatie daarom vraagt. Ze stelt je in staat je grenzen te definieren en daarna te verleggen.

***** , beoordeling via KMO portefeuille
Anja weet perfect waar ze mee bezig is! Super bekwame coach, die veel tijd en energie steekt in haar cliënten, je elke sessie tot verschillende nieuwe inzichten doet komen en je werkbare tools geeft om dingen aan te pakken. Ze heeft veel kennis en ervaring, zoekt steeds naar individueel gerichte hulpmiddelen en de juiste aanpak per persoon. Anja merkt snel veranderingen in vibraties en non-verbale communicatie op tijdens de sessies, waar ze dan ook op inspeelt. Tussen de sessie door kan je ze contacteren indien er vragen zijn. Een topcoach! Ik raad Anja zeker aan, aan iedereen die bereid is te investeren in zichzelf, wil groeien, verbeteren, sterker in het leven wil staan. Ze is het waard! Ik ben zowel individueel als met mijn partner bij Anja in coaching geweest. En ik ben in zo’n korte tijd nog nooit zo snel gegroeid en heb nog nooit zoveel geleerd over mezelf dan tijdens dit traject. Op persoonlijk vlak, relationeel en professioneel vlak heb ik grote stappen kunnen zetten dankzij haar. Stipt, punctueel, bekwaam, ervaren, empathisch, oprecht, to the point, zoals ik zelf ben en het graag heb bij andere mensen, zo is zij ook! 
*****, A. Grisset (via Google Review)

Waarover gaat Life Coaching?

Een life coach of personal coach brengt helderheid en structuur in je situatie, leert je inzicht te verwerven en doelstellingen te bepalen en te bereiken. Hij inspireert en motiveert. Er wordt meer en meer beroep gedaan op life coaches. Een therapeut probeert je comfortabel en beter te laten voelen met je verleden. Bij coaching vertrekken we vanuit het ‘nu’ en werken we naar je toekomst toe. Een therapeut haalt je uit de put, een coach brengt je naar de top! Lees ook mijn blog: Life Coach vs Therapeut

Zoals de benaming het al aangeeft gaat life coaching om jouw leven. Alles draait om persoonlijke ontwikkeling van het individu, zowel in de privé sfeer als in de werkomgeving.

Waarvoor kan je terecht bij Anja ?

  • jij in de relatie tot anderen (partner, familie, vrienden, kinderen, collega’s, …)
  • harmonie tussen je carrière en je privé leven (je goed voelden met je job, een nieuwe uitdaging zoeken)
  • opvoeding van je kinderen
  • je welzijn in het algemeen (stressbeheersing, burn-out, …)

In life coaching kan het doel van je traject bijvoorbeeld ook zijn, om jouw droom te vinden of te realiseren.

apluscoaching

Hoe ga ik te werk?

Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon, maak je een afspraak met Anja

voor een intake gesprek in haar praktijk te Aartselaar.

Deze persoonlijke kennismaking staat in het teken van jouw uitdagingen en doelstellingen.

Voor dit intake gesprek betaal je € 121. Als het klikt, stelt Anja samen met jou een persoonlijk coaching traject op
en leg je vervolgens samen verdere afspraken vast.

Anja staat voor een onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken.

Blog

  • life coach vs therapeut

Life Coach vs Therapeut

november 20th, 2019|

Lifecoach vs therapeut Een van de meest voorkomende misvattingen over life coaching is dat het een verkapte vorm van therapie is. In [...]

Mijn visie op coaching

november 7th, 2019|

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld wat ik precies doe in mijn werk als life coach of personal coach en wat mijn [...]

Aplus projecten