Life Coaching

Als life coach, familiaal bemiddelaar en MBTI-practitioner begeleidt Anja Pairoux je door een persoonlijk traject naar jouw doelen. Anja laat je stappen zetten waar je nu nog aarzelt. Samen ontdekken je jouw potentieel en plannen naar een ‘gelukkiger’ jij.

Life Coaching gaat over jezelf heel diep leren kennen en intens blij te zijn met wie je bent.

Anja haar opdracht bestaat erin om onvoorwaardelijk in jou te geloven en zonder te oordelen naar jou te luisteren. Ze stelt de vragen die je jezelf nog niet hebt gesteld. Tijdens de sessies zal zij je inspireren, motiveren, inzichten geven en samen met jou de nieuwe weg inslaan. Je vertrekt vanuit de wetenschap dat niets te gek is, te groot, te absurd of onmogelijk is. Je start met het geloof dat jouw doel realistisch en haalbaar is.

Jouw taak is om eerlijk te zijn en verantwoordelijkheid op te nemen voor jezelf. Je engageren om te willen veranderen wat niet goed voelt. Er is niemand in de hele wereld die beter ‘jou’ kan zijn dan jij zelf!

Anja haar sterkte zit erin om jou te helpen loskomen uit vertroebelde situaties, door jezelf beter te leren kennen en je niet op de achtergrond te plaatsen. Ze helpt je jouw zelfbewustzijn te vergroten, je doelen te verduidelijken en je vertrouwen te vergroten.

Zoals bij de veiligheidsinstructies in een vliegtuig, leer je hoe je eerst jouw zuurstofmasker moet opzetten. Anders gezegd, jij moet je eerst goed voelen.

apluscoaching

Anja is zeer bekwaam en aangenaam om mee te werken. Uitvoerig intake gesprek waarin alle mogelijkheden en doelstellingen duidelijk besproken worden. Het traject wordt gepland en de tijdlijn wordt correct aangehouden,doelen worden bereikt zoals afgesproken. Anja is steeds bereikbaar bij vragen tussendoor. Zeer empatisch en kordaat wanneer de situatie daarom vraagt. Ze stelt je in staat je grenzen te definieren en daarna te verleggen.

***** , beoordeling via KMO portefeuille

Waarover gaat Life Coaching?

apluscoaching

Je hebt het gevoel dat sommige dingen anders zouden kunnen, maar je weet niet precies wat er dan anders moet. Kenmerkend voor mensen die starten met life coaching is de uitspraak: ‘Ik ben het kostbeu, ik heb het gevoel dat ik op een rond punt blijf hangen en ik wil eigenlijk een afslag kunnen nemen’.

Zoals de benaming het al aangeeft gaat life coaching om jouw leven. Alles draait om persoonlijke ontwikkeling van het individu, zowel in de privé sfeer als in de werkomgeving.

Waarvoor kan je terecht bij Anja Pairouxg?

  • jij in de relatie tot anderen (partner, familie, vrienden, kinderen, collega’s, …)
  • harmonie tussen je carrière en je privé leven (je goed voelden met je job, een nieuwe uitdaging zoeken)
  • opvoeding van je kinderen
  • je welzijn in het algemeen (stressbeheersing, burn-out, …)

In life coaching kan het doel van je traject bijvoorbeeld ook zijn, om jouw droom te vinden of te realiseren.

Hoe ga ik te werk?

Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon, maken we een afspraak voor een intake gesprek in haar praktijk te Aartselaar / Antwerpen.
Deze persoonlijke kennismaking staat in het teken van jouw uitdagingen en doelstellingen.

Voor dit intake gesprek betaal je € 121. Als het klikt, stelt ik samen met jou een persoonlijk coaching traject op
en leggen we vervolgens samen verdere afspraken vast.

Anja staat voor een onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken.

RESERVEER EEN AFSPRAAK MET ANJA

Blog

Tips voor gescheiden ouders

september 15th, 2019|

Ik hou mijn hart vast voor de toekomst van mijn kinderen … De laatste tijd kom ik in mijn praktijk steeds meer [...]

Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
ANJA PAIROUX

Aplus projecten