Coach Jezelf – Opkomen voor Jezelf

Sta assertiever in het leven en krijg meer zelfvertrouwen

Opleidingsfiche

VOOR
Iedereen die zichzelf herkent in één of meerdere van deze situaties:

  • je cijfert jezelf vaak weg
  • je twijfelt of je wel de juiste keuzes maakt
  • je kan moeilijk aan anderen laten weten wat je wil, denkt en voelt
  • je hebt moeite om “nee” te zeggen
  • je krijgt vaak te maken met dominante personen

En je wil weten hoe je het moet aanpakken, zodat er verandering komt in je situatie.

PRIJS
Opleidingskost € 195

prijzen incl. 21 % BTW

Sta assertiever in het leven en krijg meer zelfvertrouwen

Coach jezelf in deze online cursus aan de hand van tal van video’s, oefeningen en praktische tips, in alle discretie, waar en wanneer je maar wil, op je eigen tempo.

Opkomen voor jezelf

  • Je eigen keuzes durven maken
  • Nee leren zeggen
  • Je boodschap overtuigend overbrengen
  • Omgaan met dominante personen en manipulatie

Coach jezelf. Start vandaag!

Wat zit jou in de weg om succesvol en gelukkig te zijn? Beeld je in dat dit binnen een maand van de baan is. Fijne gedachte, niet? Ga er dan vandaag nog voor.

Coach jezelf naar deze resultaten

Over dit programma

Dit online programma “Opkomen voor jezelf” geeft je op een coachende manier inzichten en kennis, op een manier waar je echt iets aan hebt: begrijpbaar, in hapklare stukjes, en makkelijk toepasbaar op je eigen leven. Niet met saaie lappen tekst, maar wel met veel video. We sturen je ook regelmatig weg van je scherm om in de praktijk te oefenen. Zo leer je de technieken gebruiken en toepassen in je dagelijkse leven. De vele luisterbestanden geven je inspiratie, zodat de theorie heel praktisch en concreet toegelicht wordt. Op die manier werk je stap voor stap aan een positieve en blijvende verandering. Dit doe je volledig op je eigen tempo, waar en wanneer je zelf wil, in alle discretie.

Over Will

Iedereen heeft wel eens te maken met obstakels die een gelukkig en succesvol leven in de weg staan. Maar dat wil niet zeggen dat je ze niet kan aanpakken. Maar hoe begin je hieraan? Zie je in het gigantische aanbod van boeken en websites door het bos de bomen niet meer? Vind je aankloppen bij een personal coach of mentor een brug te ver? Dan biedt Will een goed alternatief voor jou.

Daarom hebben wij, Patsy Vanleeuwe en Anja Pairoux, Will in het leven geroepen. Of je nu iets wil doen aan je zelfvertrouwen, aan de relatie met je partner, het evenwicht tussen werk en privé of wat dan ook: Will is het perfecte vertrekpunt. We brengen je de kennis en ervaring van experten in de vorm van online programma’s waar je zelf mee aan de slag kan: in alle discretie, waar en wanneer je maar wil, op je eigen tempo. De vele video’s, oefeningen en praktische tips leren je obstakels wegwerken die jouw geluk in de weg staan.

Mind. Body. Work. Life.

Will gelooft dat alles met elkaar verbonden is: je professionele leven, je fysieke gezondheid, je mentale gezondheid en je privé-leven. Wanneer het ene slecht gaat, dan zal dit de andere mee naar beneden trekken. Heb je problemen op het werk, dan ga je piekeren, slaap je slecht, ben je moe, ben je slechtgezind, en reageer je dit af op je omgeving. Maar er is ook goed nieuws. Wanneer het ene goed gaat, dan trek je het andere ook direct mee omhoog. Is er harmonie, dan ben je goed op weg naar een gelukkig en succesvol leven.