Apluscoaching

Onze Basiswaarden

Authentiek

Basiswaarden - Authenticiteit - Apluscoaching

Wil je ten volle groeien in je eigen leerproces? Dan heb je er alle baat bij dat je jezelf niet achter een masker hoeft te verstoppen om aan een bepaald plaatje te voldoen. Wij zien je liefst volledig openbloeien en alle maskers afgooien. Wij bieden jou een theoretisch kader en moedigen je aan er op je eigen manier mee aan de slag te gaan, zodat jij vanuit je eigen authenticiteit als coach aan de slag kan.

Breeddenkend

Breeddenkend - Basiswaarden - Apluscoaching

Als coach moet je out-of-the-box durven. Wij denken en handelen buiten het maatschappelijk gewenste plaatje. Dit met de bedoeling om als individu totale vrijheid in denken en voelen te ervaren, met behoud van respect voor de omgeving. Pas dan ervaren mensen namelijk geluk. En dat is natuurlijk wat jij als coach in eerste instantie zelf ook moet uitstralen als je geloofwaardig wil overkomen bij je klanten.

Congruent

Congruentie - Basiswaarden - Apluscoaching

Het gebeurt zoveel … veel zeggen, maar het niet doen. Wij houden van mensen die doen wat ze zeggen. En we streven natuurlijk zelf ook een walk-the-talk houding na. Als coach kan je het niet maken om mensen uit te dagen uit hun comfortzone te komen terwijl je er zelf lekker in blijft zitten. Je staat zelf ook open voor groei en de daarbij horende confrontaties met het leven.

Concreet

Apluscoaching | Aplus Waarden

Wij werken vanuit heel concrete cases. Vanuit voorbeelden en voeling met de concrete praktijk groeit je zelfvertrouwen. Pas wanneer je de theorie in eenvoudige taal en met concrete voorbeelden kan uitleggen, zal een coachee voelen dat je weet waarover je spreekt. Een coachee wil je namelijk ten volle kunnen vertrouwen. En vertrouwen win je niet met theorie alleen.

Onze visie

Bij Aplusacademy bieden we professionele coaching opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Lees meer over onze visie op coaching.

Wat zeggen de deelnemers van de Aplusacademy coaching opleidingen?

De theorie die werd aangeboden via de Aplusacademy voor de Specialisatieopleiding was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer! De benadering van Anja is persoonlijk en toch professioneel, gevoelsmatig en toch ook theoretisch sterk onderbouwd, gestructureerd maar met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en feedback… Mede dankzij het feit dat Anja gelooft dat een goeie coach ook aandacht besteedt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling, weet je dat de coaches die uit de Aplus-opleidingen komen uit eerste hand weten waar ze het over hebben, en samen met hun cliënten blijven groeien. Bedankt aan Anja en de medecursisten voor de leerrijke, en ook gewoon leuke, dag.

4,9 42 reviews

Aplus Certified Trainers

Anja Pairoux
Anja Pairoux
Anja Pairoux is erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Door verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA, werd ze life coach. Anja profileerde zich als de eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 haar boek ‘Je wist waar je aan begon!?’.

Zij volgde in 2011 een life coach training en vervolledigde deze training met het ‘Leadership’ certificaat aan de John Maxwell academy (VS) in 2014. In 2013 volgde Anja een opleiding tot Stiefplan-coach en werd de eerste gecertifieerde Stiefplan-coach in België.

n 2016 vulde Anja haar curriculum aan als MBTI-certified coach. Ze ondervond in haar praktijk dat het mensen écht helpt om concreet te ontdekken waarin ze verschillen en hoe ze deze verschillen kunnen ombuigen naar complementaire relaties.

Anja haar missie bestaat erin om mensen (terug) in verbinding te brengen door in te zetten op de kracht van het individu. Wanneer elk individu in een groep ten volle zichzelf mag zijn en blijven, zal dit niet alleen het individu, maar ook de groep ten goede komen en versterken.

Patsy Vanleeuwe
Patsy is een gedreven, enthousiaste en positieve vrouw. Ze heeft 2 lieve zonen, die zij opvoedt in harmonieus co-ouderschap. Daarnaast is ze ook plusmama van 3 toffe jongens.

Patsy leerde Anja kennen toen het wat moeilijker ging in haar leven: ze had geen professionele uitdagingen meer, was de dood van haar papa nog aan het verwerken en in haar nieuw samengesteld gezin liep het voor geen meter. Ze voelde zich ongelukkig en straalde dat af op haar omgeving.

Patsy besloot om de Master Mind training te volgen bij Anja en zo leerde ze stapje voor stapje hoe ze zichzelf kon ontplooien en daardoor het geluk in haar gezin kon laten groeien. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Meer nog, intussen coacht Patsy zelf mensen die het even wat moeilijker hebben. Ze begeleidt mensen die vooruit willen komen in het leven, die openstaan voor verbetering en die alleen maar het beste willen voor zichzelf en hun gezin.

Als ervaringsdeskundige begrijpt Patsy heel goed hoe uitdagend het leven soms kan zijn in een relatie en een gezin. Maar ze weet ook heel goed hoe je het kan omdraaien. Alles begint bij jezelf en met een eerste stap!