Onze klanten aan het woord

Je bent op zoek naar een professionele coaching opleiding of een life coach die jou kan begeleiden in jouw persoonlijk traject. Omdat wij kunnen schrijven wat we willen, laten we graag onze klanten aan het woord.

Lees wat onze deelnemers van de opleidingen of coaching trajecten te zeggen hebben. Hieronder vind je een bloemlezing uit de reviews die klanten voor ons schreven. Over de professionele en praktische opleidingen, of over de sterk onderbouwde, authentiek aanpak.

Je kan ook een groot deel van deze getuigenissen terugvinden op Google Review.

Een heel leerrijke en nuttige coaching opleiding, gegeven door toppers van experten, voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei (of je nu coach wilt worden of niet)!

Review | Lies Vancuyck | Apluscoaching
Leerrijke Opleiding
Posted on:
Start-to-Coach
1 september 2021

Heel professioneel begeleid en met zoveel kracht en diepgang dat je echt grenzen verlegd en effectief stappen zet naar een betere versie van jezelf en ook als coach.

Review | Anne Koppen | Apluscoaching
Professioneel Begeleid
Posted on:
Start-to-Coach
15 augustus 2021

Mijn 4 live dagen van de Start-to-Coach opleiding zijn net achter de rug. Het was enorm boeiend en verrijkend voor mezelf. Ook voelde ik me er enorm veilig en ben dan ook heel dankbaar om deze 4 dagen te mogen doorbrengen met een hele fijne groep coaches in spe!

Review | Stephanie Kerkove | Apluscoaching
Boeiend en Verrijkend
Posted on:
Start-to-Coach
14 augustus 2021

Ik vond het een zeer sterke coaching opleiding. Zo waren we we omringd door een inspirerende team van experts met duidelijke kennis van zaken en zeer positieve energie met duidelijke & hands-on aanpak.

Review | Olivier Méan | Apluscoaching
Inspirerend team
Posted on:
Start-to-Coach
14 augustus 2021

Wat een coaching opleiding! Boeiend en leerrijk in zijn totaliteit. Omvergeblazen door de inspirerende mentoren, coaches en medecursisten. Ik heb zowel op persoonlijk als professioneel vlak een enorme groei ervaren.

Apluscoaching | Life Coach Opleidingen | Start-To-Coach
Omvergeblazen
Posted on:
Start-to-Coach
7 augustus 2021

De coaching opleidingen waren heel boeiend. Op persoonlijk en zakelijk vlak werd ik uitgedaagd om verder te kijken dan wat op het eerste zicht lijkt. Het vertrouwen van Anja zorgde dat iedereen zich veilig voelde.

Review | Els Meerschman | Apluscoaching
Boeiend en uitdagend
Posted on:
Start-to-Coach
3 juli 2021

Een coaching opleiding die doet smaken naar meer... Met spijt in het hart heb ik mijn opleiding afgerond... Het gevoel dat je krijgt om samen met gelijkgestemde zielen jezelf te ontwikkelen, jezelf onder de loep te nemen en samen tot prachtige inzichten komen... Dat is wat deze opleiding met je doet! Je leert op een hands-on manier omgaan met de theorie... je wordt in de praktijk gesmeten (and I like it!) en je leert jezelf niet alleen te ontwikkelen als coach, maar ook als een betere versie van jezelf! Dank je wel!!

Review | Caren Vervaeke | Apluscoaching
Jezelf ontwikkelen
Posted on:
Start-to-Coach
28 mei 2021

Lieve Anja, je veranderde mijn leven. En niet een beetje. Ik nam beslissingen die ik zonder jouw inzichten nooit had gemaakt. Dankzij jou werd ik coach. Het is niet mijn beroep, maar mijn manier van leven.

Review | Lieselotte Bogaerts | Apluscoaching
Veranderde mijn leven
Posted on:
Start-to-Coach
28 mei 2021

De Start-to-Coach opleiding is een zeer professionele opleiding, zowel het online gedeelte als de live dagen. Het was een intense en leerrijke ervaring. Als je naar jezelf durft te kijken, is het soms confronterend, maar tegelijkertijd een openbaring, waardoor deze opleiding ook op vlak van persoonlijke ontwikkeling zeker een meerwaarde biedt. Er was een zeer veilige, warme en open sfeer in de groep, waardoor je je snel verbonden en vertrouwd voelt. De Start-to-Coach opleiding in 3 woorden? Inspirerend, een eye-opener en héél veel positieve vibes ! Dankjewel Anja, Patsy en Amy

Review | Apluscoaching
Intens en leerrijk
Posted on:
Start-to-Coach
18 mei 2021

Bijzonder leerrijke en intense coaching opleiding. Een topper!

Review | Sabine Van Rooij | Apluscoaching
Leerrijk en intens
Posted on:
Start-to-Coach
27 april 2021

Het was een fantastische ervaring. Ik heb veel verbondenheid gevoeld. Vertrouwen lag aan de basis en dat gaf een enorm veilig gevoel. Voor mij de meest ultieme ervaring tot nu toe in mijn leven . Het voelde aan als thuiskomen. De energie die ik daar heb leren ervaren is heerlijk. Positief kijken naar de wereld en je doelen stellen geeft een ongelooflijk bevrijdend gevoel. De rust die ik heb teruggevonden is heerlijk. Het was fijn te ervaren dat niemand een oordeel had over wie ,wat je bent! Zeer professionele begeleiding. Mijn doel was om coach te worden, deze opleiding heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik mag mij na deze life dagen officieel coach noemen. En ik ga me zeker nog inschrijven voor de de andere opleidingen om nog verder te groeien.Deze opleiding werd gegeven door zeer professionele en warme mensen! Bedankt Anja,Patsy en Amy.

Review | Bo Verstappen | Apluscoaching
Professionele begeleiding
Posted on:
Start-to-Coach
19 april 2021

Het volgen van coaching is een sterkte en absoluut geen zwakte. Als je echt naar jezelf wilt en vooral dùrft kijken, ben je bij Anja aan het juiste adres. Ze windt er geen doekjes om en schuwt de confrontatie niet, toch gebeurt dit alles op een serene manier en met de nodige humor. Anja zal nooit shockeren of bruuskeren met enkel dat als doel, er zal steeds een achterliggende reden zijn als ze je uit je comfortzone haalt. Ze geeft je de kracht en het geloof in jezelf dat je nodig hebt om de eerste stappen te zetten. Want door geconfronteerd te worden met je eigen woorden en gedachtengangen, worden verbanden bloot gelegd en leer je in je ziel te kijken. De weg die je aflegt is bij momenten zwaar en moeilijk en je gaat tegen frustraties en kwaadheid aanlopen, maar het is absoluut de moeite waard om door te zetten. Ook de wetenschap dat er iemand aan jouw zijde die weg mee met jou aflegt, helpt enorm. Als je durft.

Review | Kendy Smits | Apluscoaching
Sereen met humor
Posted on:
life coaching
12 januari 2021

Bij mijn zoektocht tussen de verschillende opleidingen tot coach sprong de Start-to-Coach opleiding van Apluscoaching er meteen uit in zijn aanpak. Ondertussen heb ik de level 1 module gevolgd en wordt mijn aanvoelen bevestigd. De online theorie opleiding kon ik volgen wanneer ik wou en op het tempo dat mij uitkwam. De opnames zijn heel duidelijk en er worden veel voorbeelden uit de praktijk aangehaald zodat de theorie meer ‘power’ krijgt. De sylabus helpt om notities te maken. Ik voel passie voor authentieke coaching doorheen de hele cursus. Ook het contact met Anja van Apluscoaching verloopt heel open. Heel blij dat ik mijn gevoel volgde en voor de Start-to-Coach opleiding van apluscoaching koos.
Zeker een aanrader voor wie meer wil weten over coaching vanuit jezelf.

Review | Kathleen Nys | Apluscoaching
Authentieke coaching
Posted on:
Start-to-Coach
8 januari 2021

Sinds ik Anja leerde kennen, is er heel wat veranderd in mijn leven! Het is niet wat ze doet, het is niet hoe ze dat doet, maar het is vooral wie ze is... écht en oprecht en zo staat ze ook in haar werk.
De inzichten die je meekrijgt bij Anja zijn nieuw en verrassend, maar telkens weer de nagel op de kop én ze zetten je aan tot actie in je eigen leven. Er is dan geen enkele andere weg meer dan die vooruit! Bedankt Anja voor de verandering en voor het verschil dat je hebt gemaakt.

Review | Annick Van Beylen | Apluscoaching
Echt én oprecht
Posted on:
Start-to-Coach
3 oktober 2020

Heel praktijk gericht. Door direct in de coaching ‘gesmeten’ te worden, leer je enorm en snel bij op korte termijn. Het was een zeer inspirerende opleiding, leerrijk en ik heb veel moed en goesting om ermee verder te gaan. Let’s go!

Review | Paulien Coenaerts | Apluscoaching
Praktijk gericht
Posted on:
Start-to-Coach
5 augustus 2020

In de opleiding start-to-coach krijg je niet enkel de nodige theorie en oefening om te beginnen coachen, maar krijg je ook alles wat je nodig hebt om zelf te blijven groeien op persoonlijk en professioneel gebied. Blijven groeien, daar staat Anja ook zelf voor garant. Zij is echt een voorbeeld van "Walk your talk" en "Practice what you preach". Zij zet ook de deelnemers aan dit ook te doen. Er heerst een open sfeer waarin confrontatie, in eigen boezem kijken en door dat angstmuurtje durven heen gaan een leuke gewoonte wordt (ook ná de opleiding).

Review | Evelien Van Oost | Apluscoaching
Blijven groeien
Posted on:
Start-to-Coach
8 mei 2020

De opleiding bij Anja - Apluscoaching is meer dan een opleiding, het is een reis naar persoonlijke ontwikkeling en bewustwording waarin je weet waar je aan begint maar niet weet waar je eindigt.
Ik heb tijdens de Start-to-Coach opleiding en de beide experten opleiding de gezellige warme ontvangst van Anja en het inspirerend gezelschap van de andere deelnemers enorm gewaardeerd. Inhoudelijk steekt de opleiding heel sterk in elkaar. Ik kon direct aan de slag met de tools die ik heb meegekregen en ben mijn praktijk gestart. Ik hou van de no-nonsense stijl van Anja: ze zegt precies waar het op staat met een vleugje humor.
Ik raad deze opleiding werkelijk aan iedereen aan. Je krijgt de nodige diepgang en verwerft inzichten voor het leven, voor jezelf en als coach.

Review | Valérie Gobert | Apluscoaching
Een reis naar bewustwording
Posted on:
Start-to-Coach
3 mei 2020

De theorie die werd aangeboden via de Aplusacademy voor de opleiding Word Expert was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer ! De benadering van Anja is persoonlijk en toch professioneel, gevoelsmatig en toch ook theoretisch sterk onderbouwd, gestructureerd maar met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en feedback... Mede dankzij het feit dat Anja gelooft dat een goeie coach ook aandacht besteedt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling, weet je dat de coaches die uit de Aplus opleidingen komen uit eerste hand weten waar ze het over hebben, en samen met hun cliënten blijven groeien. Bedankt aan Anja en de medecursisten voor de leerrijke, en ook gewoon leuke, dag.

Review | Amy Lahousse | Apluscoaching
Sterk onderbouwd
Posted on:
Start-to-Coach
3 april 2020

Tijdens het coaching mentorschip programma is elk onderdeel dat aan bod komt een stuk van de puzzel dat je nodig hebt om je praktijk een boost te geven. Anja stimuleert je en daagt je uit om jezelf en je praktijk in vraag te stellen. Hierdoor bereik je een enorme groei! Bedankt Anja, voor je efficiënte, unieke en authentieke aanpak!

Review | Sarah Thomas | Apluscoaching
Authentieke aanpak
Posted on:
Start-to-Coach
22 februari 2020

Anja is een zeer gedreven coach. Ik heb bij haar een opleiding gevolgd. Haar aanpak is zeer persoonlijk en intuïtief. Anja werkt veel met praktijkvoorbeelden en laat je ook stilstaan bij je eigen groeiproces. Een straffe dame die in geen tijd een voorbeeld voor me is geworden!

Review | Mick Vandelannoote | Apluscoaching
Praktijkvoorbeelden
Mick Vandelannoote
Posted on:
Start-to-Coach
18 januari 2020

De Start-to-Coach opleiding heeft een zeer persoonlijke aanpak, bijna een privé begeleiding o.a. door de kleine groep waarin gewerkt wordt. Het is een meerwaarde dat de theorie onbeperkt kan beluisterd worden. De opleiding heeft diepgang en zet je aan tot stappen te ondernemen in het worden van je eigen unieke coach-zijn!

Review | Geertrui Dobbeleir | Apluscoaching
Zet aan tot stappen te ondernemen
Posted on:
Start-to-Coach
15 december 2019

Anja weet perfect waar ze mee bezig is! De beste coach die ik tot nu toe gehad heb!
Ze is super bekwaam, steekt veel tijd en energie in haar cliënten, doet haar opperste best om alles te onthouden wat je vertelt, doet je elke sessie tot verschillende nieuwe inzichten komen en geeft je werkbare tools om dingen aan te pakken.
Ze heeft veel kennis en ervaring, spreekt en coacht ook vanuit haar ervaring, zoekt steeds naar individueel gerichte hulpmiddelen en de juiste aanpak per persoon, is zeer geconcentreerd bezig tijdens de sessies en kan steeds terug komen naar het onderwerp ook al was er een omleiding/afwijking in het gesprek.
Anja merkt snel veranderingen in vibraties en non-verbale communicatie op tijdens de sessies, waar ze dan ook op inspeelt. Tussen de sessie door kan je ze contacteren indien er vragen zijn. Een topcoach! Ik raad Anja zeker aan, aan iedereen die bereid is te investeren in zichzelf, wil groeien, verbeteren, sterker in het leven wil staan. Ze is het geld waard!
Ik ben zowel individueel als met mijn partner bij Anja in coaching geweest. En ik ben in zo’n korte tijd nog nooit zo snel gegroeid en heb nog nooit zoveel geleerd over mezelf als tijdens dit traject. Op persoonlijk vlak, relationeel en professioneel vlak heb ik grote stappen kunnen zetten dankzij haar. Zij is op het juiste moment in mijn leven gekomen, ik werk heel graag met haar samen. Stipt, punctueel, bekwaam, ervaren, empathisch, oprecht, to the point, zoals ik zelf ben en het graag heb bij andere mensen, zo is zij ook!

Review | Annick Griset | Apluscoaching
Bekwaam en ervaren
Posted on:
life coaching
12 december 2019

Ik heb net de opleiding Word Expert afgerond. Het zet letterlijk en figuurlijk iets in beweging. Anja met haar unieke manier van omgaan met mensen laat niemand onberoerd. Je wordt geraakt tot in je kern waardoor je niet anders kan dan actief aan de slag gaan met datgene wat je daar leert.
Het is een verrijking zowel voor je professionele als je persoonlijke leven.
Je vindt hier voeding voor je ziel, waardoor je groeit als mens.
Dank je wel Anja, voor alweer een boeiende reis!

Review | Sofie Claes | Apluscoaching
Verrijking professioneel en prive
Posted on:
Start-to-Coach
9 december 2019

Voor een goede basis-coaching opleiding ben je hier aan het juiste adres. Anja is voor mij een zeer inspireerde teacher.
Zij deelt al haar kennis en voelt aan wat jij en de groep nodig heeft. Voor mij was deze opleiding elke cent waard en meer. Bedankt Anja

Review | Amy Indjai | Apluscoaching
Elke cent waard
Posted on:
Start-to-Coach
5 december 2019

Kwaliteit en inhoud van de opleiding was uitstekend. Anja is een motiverende, inspirerende en professionele trainer. De opleiding was inspirerend, soms confronterend maar gaf me honger naar meer. Een aanrader voor iedereen die wil starten als coach. Tot binnenkort Anja.

Review | Griet Van Buggenhout | Apluscoaching
Motiverend, inspirerend en professioneel
Posted on:
Start-to-Coach
30 november 2019

Zeer goede opleiding! Absoluut aan te raden aan iedereen die er aan denkt om coach te worden. Inhoudelijk echt interessant en de life dagen worden door Anja op een zeer betrokken en deskundige wijze gegeven.

Review | Apluscoaching
Betrokken en deskundig
Posted on:
Start-to-Coach
17 november 2019

Anja is een heel rustige trainer met de juiste dosis energie waar je op een aangename manier kan bijleren en jezelf ontplooien. Op een korte tijdspanne heb je veel bijgeleerd en gevoeld, zowel op privé-vlak als professioneel. Trainingen gaan door in een professioneel kader waar je toch jezelf kan zijn met ruimte voor eigen inbreng. Zowel theorie als praktijk komen aan bod.

Review | Apluscoaching
Ruimte voor eigen inbreng
Posted on:
Start-to-Coach
12 november 2019

De Start-to-Coach opleiding van Apluscoaching onderscheidt zich van andere coachopleidingen in haar efficiëntie. De theorie leer je op je eigen tempo en herhaal je zo veel je wilt. Tijdens de live dagen wordt er diepgang gecreëerd bij jezelf als coach en verbreed je je kunnen. Dit alles hangt vast aan een duidelijk en toepasbaar coachingsmodel. Dat coachingsmodel geeft je een stevige houvast tijdens je coachingsgesprekken.

Review | Sarah Thomas | Apluscoaching
Efficiëntie en diepgang
Posted on:
Start-to-Coach
20 oktober 2019

De combinatie van theorie via eigen tempo eigen maken, de life-dagen die verdieping geven aan het coachen en waar je ook jezelf tegenkomt. Onder de deskundige en warme begeleiding van Anja bedankt
Christine

Review | Christine Vermast | Apluscoaching
Deskundige en warme begeleiding
Posted on:
Start-to-Coach
3 oktober 2019

Anja is een zeer aangename en deskundige lesgever en een leerrijk programma. 4 opeenvolgende dagen waren zeer vermoeiend en intensief. Het was fijn dat de groep al achtergrond en know-how had door de online theorie. Aanrader!

Review | Apluscoaching
Deskundige trainer
Posted on:
Start-to-Coach
5 juli 2019

Anja is dé expert op gebied van plusouderschap en nieuw samengestelde gezinnen, maar ook als life coach helpt ze om jezelf terug te vinden. Je kan bij Anja helemaal jezelf zijn. Anja weet heel snel de pijnpunten te vinden en te benoemen. Ze is eerlijk, correct en slaat steeds de nagel op de kop, zonder te oordelen. Haar praktische tips pas ik nog elke dag toe! Ik sta nu veel krachtiger in het leven en heb mijn plaats en rol als plusmama gevonden.

Review | Patsy Vanleeuwe | Apluscoaching
Nagel op de kop
Posted on:
life coaching
4 juli 2019