WPForm – Inschrijving opleiding bedankingspagina2021-09-03T13:19:02+02:00

Bedankt voor je inschrijving.

Na je betaling krijg je toegang tot een online platform. Hier staan alle opnames van het theoretische gedeelte binnen de opleiding. Op die manier kan jij al starten met de opleiding wanneer jij wil en op jouw tempo. Deze opnames blijven trouwens ter beschikking staan zodat je ze na je opleiding kan herbeluisteren.

Ik contacteer je snel voor verdere praktische afspraken.

Hartelijke groeten,

Anja Pairoux

Anja Pairoux

Ik ben erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Ik volgde verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA. In 2011 volgde ik een life coach training en vervolledigde deze training met het ‘Leadership’ certificaat aan de John Maxwell academy

Als plusmama ontdekte ik ook mijn roeping in het plusouderverhaal ! Ik profileerde me als eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 mijn boek ‘Je wist waar je aan begon!?’ op basis van mijn persoonlijke ervaringen en inzichten uit mijn praktijk.

In mijn praktijk ondervond ik dat het mensen écht helpt om concreet te ontdekken waarin ze verschillen en hoe ze deze verschillen kunnen ombuigen naar complementaire relaties. Voor mijn relatiecoaching zet ik o.a. MBTI in als tool om mensen inzichten te verschaffen in hun eigen persoonlijkheid en waarin ze dan precies verschillen met hun partner.

Mijn missie bestaat erin om mensen (terug) in verbinding te brengen door in te zetten op de kracht van het individu. Wanneer elk individu in een relatie of groep ten volle zichzelf mag zijn en blijven, zal dit niet alleen het individu, maar ook de relatie of groep ten goede komen en versterken.

Anja Pairoux - Life Coach

4,9 37 reviews

De Start-to-Coach opleiding biedt – naast de vele verdiepende inzichten – heel concrete handvaten om een coaching gesprek/traject op een gestructureerde manier (...)

Review | Filip Debruyne | Apluscoaching
Concrete handvaten
26 oktober 2022

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij Apluscoaching de Start-to-Coach opleidingen (Essentials en Advanced) gevolgd heb. Het gedachtengoed was wat mij overhaalde (...)

Review | Catherine Cauwe | Apluscoaching
Boeiend & Authentiek
18 mei 2022

De Start-to-Coach opleiding heb ik ervaren als intensief, verrijkend, leerzaam, gezellig, leuk, maar bovenal zeer bijzonder. Ik ben tot zoveel zelfinzichten (...)

Review | Natasa Djokovic | Apluscoaching
Intensief en Verrijkend
19 april 2022

Blog

You Can’t Cross the Ocean merely by Standing and Starring at the Water

  • Blog | Plusouderdag | Apluscoaching

Plusouderdag

Plusouderdag Op zondag 29 mei 2022, de laatste zondag van mei, is het [...]

Ga naar de bovenkant