DNA – jouw blueprint

Maak kennis met jouw unieke handleiding

   

  Om je inschrijving te vervolledigen, schrijf je voor 31 oktober € 200 over op rekening nr. BE49 3770 0088 6171. Prijs is incl. BTW en lunch.

  Zodra de inschrijvingen rond zijn, verneem je van ons waar de opleiding zal doorgaan. Uiteraard zullen we afhankelijk zijn van de coronamaatregelen op het moment van de opleiding. Je ontvangt dan ook daags voor de opleiding de nodige info zodat de opleiding in de meest veilige omstandigheden kan doorgaan.

   

  Je eigen DNA rapport opvragen

  Heb je nog geen eigen profielrapport, dan moet je dit zelf opvragen. Surf hiervoor naar het Centrum voor spiritueel inzicht of klik op deze link. Uit de lijst ga je naar het product “DNA rapport NL02” en klik op ADD TO CART. Vervolgens klik je op ‘Proceed to checkout’ en vervolledig je het formulier en je rekent af.

  Enkele dagen later ontvang je per mail jouw DNA rapport. Van zodra je dit hebt ontvangen, vragen we je om dit naar ons te verzenden op het volgende e-mailadres: [email protected].

  Nog even op een rijtje:

   

  Je DNA rapport versturen naar aplus

  Van zodra je het profielrapport in jouw bezit hebt, of als je het al hebt, stuur dit naar ons op volgend e-mailadres: [email protected]

  Tot binnenkort

  Aplus-team