Start-to-Coach

De meest effectieve
life coach opleiding

  Bepaal zelf hoe jij je opleiding wil starten. Uiteraard kan je niet starten met Level 2 zonder dat je Level 1 hebt doorlopen. Maar je kan uiteraard ook verkiezen om enkel met Level 1 verder te gaan en te starten met je coaching praktijk. Je kan later altijd je opleiding vervolledigen met de andere Levels.

  Combo’s – Stel jouw ideale opleiding samen

  Omdat niet iedereen met dezelfde intentie start met een coaching opleiding kan je programma’s individueel reserveren of een combinatie maken op basis van jouw noden en doelen. Bekijk hieronder onze combo’s en geniet van een korting.

  • Selecteer de levels die je wil volgen ifv de startdatum
  • Vink daarna ook aan welke combo je verkiest

  Na je betaling krijg je toegang tot een online platform. Hier staan alle opnames van het theoretische gedeelte binnen de opleiding. Op die manier kan jij al starten met de opleiding wanneer jij wil en op jouw tempo. Deze opnames blijven trouwens ter beschikking staan zodat je ze na je opleiding kan herbeluisteren.

  Stel hieronder jouw opleiding samen

  Let wel, je kan pas met Level 3 starten nadat je Level 2 hebt gevolgd!
  Let wel, je kan pas met Level 4 starten nadat je Level 3 hebt gevolgd!
  Selecteer ook de bovenaan de levels die je wil combineren ifv startdata. Prijzen excl. 21% BTW en catering
  De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel waardoor jij – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Een kleine onderneming die investeert in deze opleiding kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar. Een middelgrote onderneming kan 20% steun genieten. Meer weten: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

  Persoonsgegevens

  Gegevens van de organisatie of bedrijf voor KMO portefeuille

  BE0123456789