Train the Trainer

Start-to-Coach

Klanten werven voor je coachingspraktijk!?

In de Start to Coach opleiding heb je alles geleerd om als coach te kunnen starten. Je enthousiasme was groot en je kon misschien niet wachten om je eerste succeservaringen op te doen. Je leerde in je opleiding over de wet van incubatie … Wat een verdomde wet is dat toch. Je moet geduld hebben en toch stappen blijven zetten. Maar welke stappen zijn dat dan? Je kan toch niet eeuwig blijven posten op sociale media of blogs schrijven vooraleer je eindelijk die eerste klanten aan je deur krijgt!? Word je er wat moedeloos van?

Tijdens de Start to Coach Professional heb je alle puzzelstukken meegekregen om aan je eigen praktijk te bouwen. Maar misschien heb je nog die ene sleutel nodig om effectief met jouw puzzelstukken in de praktijk te stappen.

Train the trainer

Ik kan en wil jou leren om zelf ook klanten te werven dankzij Mastermind trainingen op basis van mijn boek “Waarom overkomt mij dit weer!?”. In dit nieuwe programma leer je:

  • Wat een mastermind training is
  • Hoe je klanten voor een coachingstraject werft vanuit een mastermind training
  • Hoe de waardetrechter en prijszetting werkt
  • Waar je op moet letten als je groepstrainingen geeft
  • Hoe je connectie maakt met en tussen je deelnemers
  • en nog veel meer… 

Na deze opleiding mag je het boek “Waarom overkomt mij dit weer!?” als jouw waardeverhoger inzetten om volledig vrij met jouw authentieke sausje je eigen coachingspraktijk te laten groeien.

Schrijf je hier in

Deze trainingen gaan door op 23.01.2023 - 30.01.2023 - 06.02.2023 - 13.02.2023