Particulieren – landingspage2017-09-08T13:26:00+00:00

Online coaching plan

Onzekerheid in je nieuw samengestelde gezin, frustraties over externe stoorzenders, zorgen om de plaats die jij krijgt in dit gezin. Met de effectieve online training “in 10 sessies naar een gelukkig nieuw gezin” leer je omgaan met de hindernissen waar een samengesteld gezin ongetwijfeld mee te maken krijgt.

Ontdek hoe bevrijdend het voelt om je niet langer machteloos te hoeven voelen en je eigen plaats te kunnen innemen. Elk samengesteld gezin is anders. Anders is samenstelling, anders in voorgeschiedenis, anders door elk individu dat er onderdeel van uitmaakt. Maar er is een rode draad die voor alle samengestelde gezinnen dezelfde is. Deze training is gebaseerd op de jarenlange ervaring van plusoudercoaches Anja Pairoux en Patsy Vanleeuwe. Zij bundelden de steeds terugkerende thema’s tot deze online training waarin de belangrijkste kennis en inzichten gedeeld worden.

Wat leer je?

  • Hoe jij het negatieve gedrag van anderen dankbaar kan gebruiken om er zelf beter van te worden

  • Hoe je kan omgaan met ruzies, wat jij nodig hebt en voelt

  • Hoe jij door jouw manier van denken de situaties anders kan aanpakken

Ontdek hier meer

Knowing Me, Knowing You

Denk even mee…

Wat heb je nodig om jezelf te kunnen zijn?  Hoe weet je wat de grenzen zijn? Wat heb je nodig om je eigen behoeften te kennen? Juist! Je moet eerst weten wie je bent en je hebt zelfvertrouwen nodig.

Mensen zetten hun levensweg in met wat ze van thuis meegekregen hebben.  Ze krijgen een valies mee, maar hebben deze niet zelf gevuld. Er werd van alles in gestoken door de omgeving die van mening was dat ze dit nodig hadden. De zwaarste spullen zitten dan ook nog eens helemaal onderaan in de valies. En dan kom je in situaties waarin de inhoud van je valies je niet meer helpt. Je komt voor uitdagingen te staan en in je valies heb je niet de tools meegekregen om hiermee om te gaan.

Meer weten

Maak een afspraak met Anja

Na een eerste korte kennismaking via mail of telefoon, maken we een afspraak voor een intake gesprek. Deze persoonlijke kennismaking staat in het teken van jouw uitdagingen en doelstellingen.

Voor dit intake gesprek betaal je € 121. Als het klikt, stelt Anja samen met jou een persoonlijk coaching traject op en leg je vervolgens samen verdere afspraken vast.

Ik sta voor een onbevooroordeelde, discrete en gemoedelijke manier van werken.

RESERVEER EEN AFSPRAAK
Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
Ontdek het team

Over Anja Pairoux

Anja Pairoux is erkend bemiddelaar, personal coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Door verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA, werd ze de eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 haar eerste boek “Je wist waar je aan begon!?”. Ze vertaalde haar expertise in anders samengestelde gezinnen naar de werkvloer waar ook teams uitgedaagd worden door hun verschillen.
Op basis van de Meyers-Briggs Type Indicator (MBTI) werkte ze unieke teambuilding concepten uit waardoor teams terug efficiënter kunnen samenwerken. In het kader van de Work-Life Index helpt ze gezin en werkvloer in harmonie te brengen: doordat je de betrokkenheid van je gezin naar je werksituatie verhoogt, ga je jezelf ontlasten en daardoor je effectiviteit op de werkvloer terugvinden. Je hebt bijvoorbeeld geen energieverlies meer door schuldgevoel.
Anja haar missie bestaat erin om mensen (terug) in verbinding te brengen door in te zetten op de kracht van het individu. Wanneer elk individu in een groep ten volle zichzelf mag zijn en blijven, zal dit niet alleen het individu, maar ook de groep ten goede komen en versterken.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Wij willen dat uw bezoek aan onze website even indrukwekkend is als onze service. Om uw ervaring te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Wil je verder surfen en ontdekken hoe apluscoaching jou kan verderhelpen? Bevestig dan met "Ja, ik aanvaard de algemene (gebruiks)voorwaarden". Klik op "Meer info" om de volledige voorwaarden, ons privacybeleid en ons cookiebeleid te lezen. Ok