Laden Evenementen

De Start-to-Coach opleiding van Aplusacademy is een professionele coach opleiding waarin het niet de bedoeling is om jou in een harnas van technieken te dwingen, maar wel om een zeer sterk basismodel als fundament mee te geven aan iedereen die life coach wil worden.

OPSTARTEN VAN JE COACHING PRAKTIJK – 8 DAGEN

In dit laatste deel van de Start-to-Coach opleiding ligt de focus op het bouwen van je eigen coachingpraktijk. Hoe jij zelf door de ‘terror barrier’ zal moeten gaan als je wil starten als life coach en als je anderen geloofwaardig wil kunnen helpen. Hoe je zelf een unieke plaats claimt op de markt en hoe je verder klanten kunt werven. Opleiding volgen is goed, maar het echte werk bestaat erin dat je er ook voor zorgt dat mensen weten dat jij de juiste coach bent om hen te helpen. Wil je mensen helpen? Alles start bij jouw daadkracht.

Dag 5: Hoe klanten werven?

Op deze dag van de opleiding vertel ik je hoe ik zelf mijn eigen coachingpraktijk bouwde en inspireer ik je in wat je vanaf hier verder kan doen. We gaan ook dieper in op je verdere doelen en je volgende stappen om naar jouw doelen toe te werken.

Klik hier als je nog wil inschrijven voor deze opleiding

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Apluscoaching

Ga naar de bovenkant