Professionele Coach Opleidingen

Samen met mijn collega’s, Patsy Vanleeuwe (Human Excellence), hebben we Aplusacademy opgestart om professionele coach opleidingen te geven. Dit is de plek waar jij mensen leert begeleiden op een effectieve, diepgaande manier.  We leren je op een gestructureerde, authentieke en resultaatgerichte manier coachen.

4,9 36 reviews

Wil jij starten met coachen?

Ligt jouw hart bij mensen?  Voel je dat mensen als vanzelf naar jou toekomen en hun ziel voor jou blootleggen?  Wil je iets doen met die diepgewortelde interesse in jou om mensen te helpen groeien? Als jij professioneel coach wil worden, dan is Aplusacademy de plek waar je mensen leert begeleiden op een effectieve, diepgaande manier.

Bij Aplusacademy zien we coaching niet als iets wat je doet als werk.  Wij zien het als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen.  Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

In de opleiding Start-to-Coach hebben we het over de verschillende mentale spieren en dus ook over die intuïtie. Ik wil jou de kans geven om al eens binnen te laten kijken in onze opleiding. Met deze link krijg jij toegang tot de opname rond de spier intuïtie.

Het theoretische luik van de opleiding bevat 38 opnames met meer dan 5 uur aan theorie en oefeningen. Er is bewust gekozen voor korte opnames om je aandachtsspanne te respecteren. Deze opname is dus kort, maar ik vraag je ook om stil te staan bij wat dit voor jou betekent en op je eigen leven toe te passen. De oefeningen en denkvragen tussendoor vragen dus ook heel wat tijd en aandacht.

Beluister de opname ‘intuïtie’ hieronder

Apluscoaching | Life Coach Opleidingen | Start-To-Coach

Zegt jouw intuïtie dat deze opleiding juist zit voor jou, schrijf je dan in en start met het theoretische gedeelte van de opleiding.

Ik schrijf me in

Coaching is een beroep van de toekomst waar wij ten volle op willen inzetten. Bij Aplusacademy bieden we professionele coach opleidingen waarmee we deelnemers  opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Apluscoaching | Life Coach Opleidingen | Start-To-Coach

Heb je nog vragen over de opleiding?

Registreer je hieronder voor een persoonlijk telefonisch gesprek. Dan overloop ik samen met jou je vragen en je motivatie en gaan we na of deze opleiding aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Neem contact op

Life Coach: het beroep van de toekomst

Life Coach of Life Coaching is een beroep van de toekomst waar wij ten volle op willen inzetten. Met de Aplusacademy bieden we professionele coach opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Een professionele Life Coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken. Walk the Talk.

Bij Apluscoaching hanteren we ook enkele basiswaarden waaraan wij al onze opleidingen en trainingen toetsen. Deze 4 basiswaarden zijn Authentiek, Breeddenkend, Congruent en Concreet. Klik hier om onze basiswaarden te lezen.

Life Coaching is peilen naar de oorsprong

Als Life Coach ga je niet te snel over naar oplossingen. Durven doorvragen en peilen naar de oorsprong van de problemen laat toe om samen het conflict beter te ontrafelen. Lees ook: Wat is Coaching?

Life Coaching is niet hetzelfde als consulting of therapie. Elke discipline is verschillend en heeft een andere benadering. Een Life Coach ligt de focus op de toekomst, op de zaken die de coachee gaat realiseren.

  • Focus op de toekomst, geen analyse van het verleden.
  • Een Life Coach stelt gerichte vragen en geeft geen advies.
  • Een Life Coach is zoals een GPS en leidt de klant naar zijn doelen.
  • Bij Lfie Coaching ligt de focus op de toekomst en hoe de klant zichzelf daarin ziet.
  • Als Life Coach vertrek je vanuit de waarden, kwaliteiten en talenten van de klant.

Lees meer over onze visie op coaching.

Life Coaching

Wat zeggen onze deelnemers van de Start-to-Coach opleiding

Apluscoaching | Life Coach Opleidingen | Start-To-Coach

“De theorie die werd aangeboden was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer!”  AMY

Apluscoaching | Life Coach Opleidingen | Start-To-Coach

“Heel praktijk gericht. Door direct in de coaching ‘gesmeten’ te worden, leer je ernorm en snel bij op korte termijn. Het was een zeer inspirerende opleiding, leerrijk en ik heb veel moed en goesting om ermee verder te gaan. Let’s go!”  PAULIEN

Waar kan je ons vinden?
Maak een afspraak
ANJA PAIROUX