Zeer leerrijk
Ik heb Essential en Advanced gevolgd en heb het genoegen gehad om zowel Anja als Patsy aan het werk te zien, apart als in duo. Allereerst wil ik benadrukken dat de sfeer altijd gezellig is. Geen muffe, stijve bedoening. Anja zegt ook letterlijk dat je in je meest comfortabele kledij mag komen. En dat deden we dan ook. :) Qua inhoud: zeer leerrijk. De hoofdpunten van de online cursus wordt overlopen, doorspekt met boeiende verhalen. Als je in een kleine groep zit, heb je zelfs het privilege dat jouw eigen verhaal en vragen uitgebreid aan bod komen. Kortom: een aanrader!

Ik heb Essential en Advanced gevolgd en heb het genoegen gehad om zowel Anja als Patsy aan het werk te zien, apart als in duo. Allereerst wil ik benadrukken dat de sfeer altijd gezellig is. Geen muffe, stijve bedoening. Anja zegt ook letterlijk dat je in je meest comfortabele kledij mag komen. En dat deden we dan ook. :)
Qua inhoud: zeer leerrijk. De hoofdpunten van de online cursus wordt overlopen, doorspekt met boeiende verhalen. Als je in een kleine groep zit, heb je zelfs het privilege dat jouw eigen verhaal en vragen uitgebreid aan bod komen.
Kortom: een aanrader!