Stap voor stap groeien als coach
Ik speelde al sinds februari 2020 met het idee om aan lifecoaching te doen, maar het duurde tot februari 2022 tot ik echt stappen kon zetten in die richting. De tussenjaren waren nodig om een richting en inhoud te geven aan mijn ambities, mijn roeping. Ik deed een uitgebreid marktonderzoek, waarbij ik webinars volgde en sprak met verschillende opleidingscentra, maar nergens vond ik een match. Tot die ene opleiding in Antwerpen waar ik Anja ontmoette. In die training kon ik de houding van Anja observeren en zag ik wie ze is. Er waren op dat moment weinig woorden, gewoon een adreskaartje, een uitnodiging. Ik las door de website, een eerste webinar, een persoonlijk gesprek en die klik, was er, de aansluiting tussen mijn eigen waarden en het gedachtegoed waar Anja en haar team voor staan. De opleidingen zijn duurder, maar de kwaliteit die wordt aangeboden is anders dan andere kortere cursussen. Er wordt echt een basis gelegd, waar je stap voor stap als mens en als coach groeit en echt iets mee kan doen. Ik ben nu aan Start-to-Coach Advanced begonnen en hoe meer de leerstof verdiept, hoe duidelijker de coaching methodiek wordt, hoe meer het me bezield als mens, als coach. Anja, Patsy, Carl, dank u dat jullie op mijn pad zijn.

Ik speelde al sinds februari 2020 met het idee om aan lifecoaching te doen, maar het duurde tot februari 2022 tot ik echt stappen kon zetten in die richting.

De tussenjaren waren nodig om een richting en inhoud te geven aan mijn ambities, mijn roeping.

Ik deed een uitgebreid marktonderzoek, waarbij ik webinars volgde en sprak met verschillende opleidingscentra, maar nergens vond ik een match.

Tot die ene opleiding in Antwerpen waar ik Anja ontmoette. In die training kon ik de houding van Anja observeren en zag ik wie ze is. Er waren op dat moment weinig woorden, gewoon een adreskaartje, een uitnodiging.

Ik las door de website, een eerste webinar, een persoonlijk gesprek en die klik, was er, de aansluiting tussen mijn eigen waarden en het gedachtegoed waar Anja en haar team voor staan.

De opleidingen zijn duurder, maar de kwaliteit die wordt aangeboden is anders dan andere kortere cursussen. Er wordt echt een basis gelegd, waar je stap voor stap als mens en als coach groeit en echt iets mee kan doen.

Ik ben nu aan Start-to-Coach Advanced begonnen en hoe meer de leerstof verdiept, hoe duidelijker de coaching methodiek wordt, hoe meer het me bezield als mens, als coach.

Anja, Patsy, Carl, dank u dat jullie op mijn pad zijn.