Boeiend en uitdagend
De coaching opleidingen waren heel boeiend. Op persoonlijk en zakelijk vlak werd ik uitgedaagd om verder te kijken dan wat op het eerste zicht lijkt. Het vertrouwen van Anja zorgde dat iedereen zich veilig voelde.

De coachopleidingen waren heel boeiend. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak werd ik uitgedaagd om verder te kijken dan wat op het eerste zicht lijkt. Het vertrouwen dat Anja uitstraalt zorgde ervoor dat iedereen zich veilig voelde. De verbinding die ik voelde met de andere deelnemers was gewoon geweldig en het voelde ook heerlijk om met gelijkgestemden aan de slag te gaan. Na de sessies ging ik altijd met veel energie en enthousiasme naar huis. Ik keek ook hard uit naar deze dagen. Het was tijd die ik nam voor mezelf om nog een betere versie van mezelf te worden. Kijken naar je eigen aandeel in een situatie is best confronterend maar tevens heel verrijkend.
Anja houdt van een no-nonsense aanpak en directe aanpak waar ik van hou. Geen dingen verbloemen maar concreet durven benoemen en naar de diepte gaan. Anja is voor mij een topcoach en mentor! Dank je wel Anja en Patsy voor deze inspirerende weg die ik begonnen ben en enthousiast verder zet.