Profiteer van de prijzen 2021

Schrijf je nu in voor jouw opleidingen in 2022!

Bij Apluscoaching staan wij voor diepgang, authenticiteit en blijvende groei. Dat zijn ook de basisprincipes waarmee wij naar buiten willen komen. Zowel in onze opleidingen als tijdens onze 1-op-1 coaching sessies.

Voor onze opleidingen streven we ernaar om onze deelnemers een zo goed mogelijk platform aan te bieden waar zij hun theorie kunnen volgen. Tijdens de live dagen gaan we dieper in op deze theorie en streven we ernaar dat elke coach in onze opleidingen beter wordt en groeit in zelfbewustzijn.
Meer content, meer diepgang, blijven groeien.

De afgelopen jaren vulden we de inhoud van het online gedeelte van alle opleidingen stelselmatig aan. Als er nieuwe inzichten waren, dan deelden we die onbeperkt. Werd er tijdens een opleiding gevraagd naar meer info of theorie, dan werd die toegevoegd aan het platform.

Ondertussen staat er meer dan 55u aan content op onze Aplusacademy. De volgende weken worden er nog meer dan 20 lessen toegevoegd aan het platform.

 

Luisteren

Als goede coach moet je goed kunnen luisteren. Wij luisterden de afgelopen maanden ook goed naar onze deelnemers en we polsten naar de ervaringen.

In 2022 gaan we het online platform – aplusacademy.be – verder ontwikkelen. Onze online academy wordt intuïtiever en je zal als deelnemer ook makkelijk kunnen achterhalen welke onderdelen je al hebt beluisterd en welke je nog moet overlopen.

We gaan ook een mobiel vriendelijke toegang creëren. Zo kan je nog meer bepalen waar en wanneer jij de theorie wil volgen.

Update van onze prijzen

Je merkt het, de afgelopen jaren zijn onze opleidingen sterk verrijkt en blijven we dat doen. Onze prijzen zijn echter niet mee geëvolueerd en logischerwijs hoort ook daar de nodige groei doorgevoerd te worden.

Dit maakt dus dat we onze prijzen vanaf 2022 zullen aanpassen. Voor inschrijvingen in onze opleidingen zullen vanaf 1 januari onderstaande tarieven gelden:

 Opleiding Huidig tarief Tarief vanaf 01.01.22
Start to Coach Essential € 1 995 € 2 395
Start to Coach Advanced € 2 495 € 2 995
Start to Coach Professional € 2 250 € 2 695
Start to Coach Total Experience* € 5 750 € 6 895
Relatie coach € 1 550 € 1 895
Plusouderconsulent € 750 € 900

* Essential + Advanced + Professional

Wil je nog inschrijven in één van deze opleidingsmodules aan de huidige tarieven, maak dan je inschrijving en betaling in orde voor 01/01/2022.

KMO portefeuille

Zoals je intussen misschien weet, heeft de overheid heel wat opleidingen geschrapt voor de KMO subsidie. Zo zijn alle diensten en opleidingen gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid – waaronder life coaching – uitgesloten van KMO portefeuille.

Concreet komt het er dus op neer dat wij beslist hebben om onze licentie voor KMO portefeuille niet meer te verlengen in februari 2022.

Tot 1 februari 2022 kan je wel nog gebruik maken van KMO portefeuille voor onze opleidingsmodule Start to Coach Professional. Als je deze module nog in je wenslijstje had, dan raden we je ten sterkste aan om je inschrijving en betaling nog voor 1 januari 2022 in orde te brengen. Zo geniet je nog van de huidige prijs én van de KMO subsidie van 30 %.

Schrijf je hier in
Apluscoaching | Coaching Opleidingen | Start-To-Coach Essential

Start-to-Coach Essential

De Start-to-Coach Essential opleiding draait rond hoe je een goed intake gesprek moet voeren. De theorie uit de online module zetten we samen om in de praktijk.

Ontdek het programma
Apluscoaching | Start-To-Coach Advanced | Coaching Opleidingen

Start-to-Coach Advanced

In de Start-to-Coach Advanced opleiding leer je niet alleen hoe je anderen kan analyseren. Je leert vooral elk gedachtengoed dat we aanreiken te vertalen naar je eigen leven en wie jij bent.

Ontdek het programma
Apluscoaching | Start-To-Coach Professional | Coaching Opleidingen

Start-to-Coach Professional

In de Start-to-Coach Professional ligt de focus op het dieper uitspitten van jezelf, je zelfvertrouwen en je eigen fundament om van daaruit je eigen coaching praktijk verder op te zetten.

Ontdek het programma