fbpx
Zelf coach worden2021-09-13T12:21:04+02:00

Start-to-Coach

De meest effectieve life coach opleiding

Ga voor een effectieve life coach opleiding en
maak het verschil als life coach

De Start-to-Coach opleiding is een professionele life coach opleiding waarin het niet de bedoeling is om jou in een harnas van technieken te dwingen. We geven je wel een zeer sterk basismodel als fundament mee aan iedereen die wil starten met coachen, al dan niet in bijberoep.

Wij zien coaching als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Dit programma is voor:

 • Startende coaches die hun eigen comfortzone durven te verlaten en die willen blijven groeien als mens en als coach.
 • Mensen die op zoek zijn naar een opleiding met veel tijd voor praktijkgerichte oefeningen waarmee zijn hun eerste ervaring in coachen kunnen opdoen.
 • Mensen die het belangrijk vinden om meer over zichzelf te leren, bereid zijn om aan zichzelf te werken en er anderen mee te inspireren.
 • (Startende) Coaches die voor diepgang en duurzaamheid kiezen en die open staan voor nuchtere spiritualiteit.

Met onze coaching opleiding kan je vervolgens vanuit jouw authenticiteit verder bouwen aan de specialisatie die jij zelf wil uitgaan. Of je nu burn-out coach, stress coach, gezins- en relatiecoaching verkiest of je wil werken rond work-life balance, perfectionisme, loopbaanbegeleiding of natuurcoaching,

Heb je nog vragen over onze coaching opleiding of wil je praten over jouw coaching plannen? Contacteer ons en iemand van het Aplus team zal contact met je opnemen. Wees gerust. Wij gaan jou niet proberen te overtuigen om je bij ons aan te sluiten. Gewoon een vrijblijvend gesprek.

Opleidingsfiche

VOOR
– Startende coaches
– Coaches die diepgang en structuur zoeken
– Leidinggevenden die op een andere manier willen omgaan met hun team

DUURTIJD
37u online theorie
14 dagen live opleiding
1 facultatieve certification dag

KALENDER
Klik hier voor de data en dagplanning.

OPLEIDINGSKOST

 • Level 1 – online € 500*
 • Level 2 – 4 dagen € 1.750*
 • Level 3 – 6 dagen € 2.500*
 • Start your Business –
  4 dagen
  € 2.250*

*Prijzen excl. BTW en catering € 25 per live dag

Reserveer een enkele opleiding of stel zelf je programma samen met onze combo’s

Schrijf je hier in

Een heel leerrijke en nuttige coaching opleiding, gegeven door toppers van experten, voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei (of je nu coach wilt worden of niet)!

Review | Lies Vancuyck | Apluscoaching
Leerrijke Opleiding
Posted on:
Start-to-Coach
1 september 2021

Heel professioneel begeleid en met zoveel kracht en diepgang dat je echt grenzen verlegd en effectief stappen zet naar een betere versie van jezelf en ook als coach.

Review | Anne Koppen | Apluscoaching
Professioneel Begeleid
Posted on:
Start-to-Coach
15 augustus 2021

COACHENDE VAARDIGHEDEN

Online Programma – 10u 

Als je wil starten als life coach dan vind je in dit onderdeel niet alleen het theoretische gedeelte van de opleiding – Coachende Vaardigheden. Je krijgt bijkomend ondersteunende oefeningen, cases, tips en tools om jou als coach blijvend te laten groeien. De theorie is in audio beschikbaar. Op die manier kan je de opleiding herbeleven en opfrissen waar en wanneer jij wil, onbeperkt in de tijd.

 • Coachende vaardigheden (3u16)
 • Mentale spieren en het gebruik ervan (46min)
 • Universele wetten – De mens als deel van een groter geheel (1u38)
 • De 11 ICF-kerncompetenties (2u50)
 • Extra’s: webinar en oefeningen (1u21)

COACHEN IN DE PRAKTIJK

Live Programma – 4 dagen

De eerste dagen van de coach opleiding draaien rond hoe je een goed intake gesprek moet voeren. De theorie uit level 1 zetten we samen om in de praktijk. Ik leer je op een gestructureerde manier naar de kern te gaan bij een coachee. En dit op een manier die je in geen enkele andere opleiding tegenkomt. Leren coachen in slechts 4 dagen? Inderdaad, omdat in deze 4 dagen de volledige focus ligt op praktijkervaring. Theorie werd namelijk efficiënt gedeeld in level 1. Deelnemers uit de opleiding voelen na dag 1 onzekerheid die na dag 4 is vervangen door ‘goesting’ en vertrouwen om te starten als life coach.

 • Het coachingmodel TGOROW
  De eerste dag draait om het coachingmodel en de structuur van je coaching gesprekken. We zetten alles wat je online leerde om naar praktische oefeningen. Op deze manier verlies je geen tijd om in de echte ervaring van het coachen te stappen.
 • Intakegesprek en belang van sales & marketing
  Uit het intake gesprek haal je alle informatie die cruciaal is voor de rest van je coachinggesprekken met je klant. Het is trouwens ook het gesprek dat bepalend is voor je klant om te beslissen of hij/zij al dan niet met jou wil verderwerken.
 • Coachen rond de Stickman & mentale spieren
  De Stickman van Dr. Thurman Fleet is één van de belangrijkste tools die je tijdens coachingsessies gebruikt. Vele klanten die al jarenlang therapie volgden en de eerste keer met dit gedachtengoed te maken krijgen, zijn positief verrast. Een veelgehoorde reactie in onze intake gesprekken is dan ook: “Nog nooit heeft iemand mij zo helder laten zien hoe het komt dat het altijd opnieuw vastloopt bij mij.”
 • Coachen rond Universele Wetten
  Als mens zijn wij deel van de natuur. In de natuur gelden een aantal universele wetten die voor iedereen van toepassing zijn, zonder uitzondering. Je leert de universele wetten te gebruiken tijdens je coachinggesprekken.

Opleidingsdagen 2021-2022:

Augustus: 02/08 – 03/08 – 04/08 – 05/08 (locatie: Leuven)
Sep-Okt: 27/09 – 4/10 – 11/10 – 18/10 (locatie: Boom)
Jan-Feb ’22: 21/01 – 28/01 – 4/02 – 11/02 (locatie: Leuven)
April ’22: 11/04 – 12/04 – 13/04 – 14/04 (locatie: Boom)

Telkens van 9u30 tot 16u00

Download hier onze flyer voor alle details

VERDIEP JOUW KENNIS EN ERVARINGEN

Live Programma – 6 dagen + online programma

In deze verdiepende opleiding ligt de focus op het belang van vertraging. Vele hulpverleners werken vanuit een snelle, oplossingsgerichte en positieve aanpak. Wij noemen dit ‘pleistercoaching’. Op korte termijn heb je daarmee wel het idee iemand vooruit te helpen. Op lange termijn verleg je echter het probleem en heeft de coachee niets geleerd. Wij leren jou te versnellen door te durven vertragen. Wanneer je in je coachingsessies namelijk durft stil te staan, de confrontatie durft aan te gaan met moeilijke situaties en dieper durft te gaan bij negatieve emoties, zal je merken dat je coachee sneller het lange termijn effect bereikt dat je hem/haar gunt. Dat vergt echter eerst van jou als coach dat je ook de confrontatie met jezelf aandurft wanneer je zelf getriggerd wordt op je eigen pijnen, angsten en valkuilen.
De theorie van deze opleiding leer je op ons online platform. Jij bepaalt als deelnemer het tempo van de online lessen. Jij bepaalt wanneer en waar je de theorie wil doornemen. Deze lessen blijven ook na je opleiding steeds beschikbaar, zodat je steeds je kennis kan opfrissen. Tijdens de live dagen gaan we dieper in op praktijkgerichte kennis en ervaringen.
Dit programma is voor coaches die de eerste 2 levels van de Start-to-Coach opleiding succesvol hebben afgerond:

 • Voor coaches die kiezen voor diepgang en duurzaamheid en hun kennis willen uitbreiden.
 • Voor coaches die willen leren hoe je omgaat met weerstand en conflicten, zowel in privé- als in werksituaties.
 • Voor coaches die zichzelf verder willen specialiseren en verdiepen in ‘de mens’ en daarbij vertrekken vanuit zichzelf. Want ze leerden intussen dat je alleen maar anderen goed kan helpen als je eerst je eigen kern leerde begrijpen.

Online programma

 • Basisvaardigheden in coaching van meerdere personen
  Coachen vraagt focus van de coach. Coachen van meerdere personen vraagt focus op meerdere vlakken. We leren je wat de basishouding van een goede coach hoort te zijn wanneer er meerdere personen aan je tafel zitten. Deze basishouding is gelijkend aan de basishouding die vereist is bij bemiddeling.

Live dagen

 • Persoonlijkheidsstijlen (MBTI)
  Doordat mensen inzicht krijgen in de persoonlijkheid van zichzelf en anderen, met behulp van MBTI, ontstaat er begrip en waardering voor de verschillen tussen persoonlijkheidstypen.
 • Kernkwadranten van Daniel Ofman en conflict
  Kernkwaliteiten en kernkwadranten in kaart brengen is een veelgebruikte, heldere en toegankelijke methode om conflicten met anderen te analyseren.
 • Coachen van meerdere personen
  Hoe kan je meerdere personen naar een gezamenlijk doel coachen? Welke vaardigheden zijn belangrijk wanneer meerdere persoonlijkheden aan tafel zitten met elk hun eigen patronen? Tijdens deze live dag brengen we je coachingervaring naar het volgende niveau.
 • Coachen bij conflict en weerstand
  Je komt het liever niet tegen en toch gebeurt het wel eens. Je coachee blokkeert of gaat volledig in weerstand bij een woord dat verkeerd valt of de confrontatie die even te diep gaat. Op zo’n momenten bestaat het gevaar erin dat de ‘kindpijn’ bij de coach zelf geraakt wordt en je als coach zelf in valkuilgedrag vervalt. Hoe reageer je als coach het best wanneer dit voorkomt? Opgelet, want het thema van deze live dag zegt het al: dit is een intense dag waarin je jezelf stevig tegenkomt. Voor deze live dag is het belangrijk dat je als deelnemer al heel goed weet om te gaan met zelfreflectie, verantwoordelijkheid nemen en positieve attitude bewaken. Heb je gevoelige tenen of wijs je nog makkelijk de vinger naar anderen wanneer je getriggerd wordt? Dan ben je nog niet klaar voor dit onderdeel van de opleiding. Deze dag vergt namelijk van jou de intentie om heel bewust met je eigen verantwoordelijkheid om te gaan.
 • Outdoor expierence dag
  We stappen recht in de ervaring van de dag en kunnen niet voorspellen wat zich zal afspelen … Net zoals dat ook voor elke coachingsessie opnieuw geldt! De ervaringen uit deze dag neem je voor het leven mee in je eigen leven en als reflectie naar je klanten toe.
 • Reflectie outdoordag & vertaalslag in coaching
  We ronden deze opleidingsreeks af met een reflectiedag en vertaalslag naar jezelf als coach. Tijdens de outdoor experience dag deed je bepaalde niet-te-voorspellen ervaringen op. In deze live dag blik je niet alleen terug op de ervaringen van die outdoor-dag, maar ga je de hele puzzel samenleggen van alles wat je tijdens de live dagen ontdekte en leerde over jezelf. Inderdaad, je leest het goed: ‘over jezelf’! Je zit in onze coachingopleiding niet om te leren hoe je anderen kan analyseren. Je leert vooral elk gedachtengoed dat we aanreiken te vertalen naar je eigen leven en wie jij bent. Eens je dat goed hebt geleerd, vloeit het er vanzelf uit voort dat je dit ook kan vertalen naar anderen toe om hen te helpen.

Opleidingsdagen 2021-2022:

Sept 2021 – Jan 2022: 17 – 18 sep – 26 nov – 17 dec – 7 – 14 jan
Feb-Mei 2022: 17 – 18 feb – 22 – 29 apr – 6 – 13 mei

Live dagen telkens van 9u30 tot 16u00 in onze locatie te Boom

OPSTARTEN VAN JE COACHING PRAKTIJK

Live Programma – 4 dagen + online programma

In dit deel van de Coaching opleiding ligt de focus op het dieper uitspitten van jezelf, je zelfvertrouwen en je eigen fundament om van daaruit je eigen coaching praktijk verder op te zetten. Jezelf heel goed kennen en weten wat er in je binnenwereld speelt, is fundamenteel belangrijk als je wil starten als life coach en als je anderen geloofwaardig wil kunnen helpen. Je leert in dit onderdeel ook hoe je zelf een unieke plaats claimt op de markt en hoe je verder klanten kunt werven. Opleiding volgen is goed, maar het echte werk bestaat erin dat je er ook voor zorgt dat mensen weten dat jij de juiste coach bent om hen te helpen. Wil je mensen helpen? Alles start bij jouw daadkracht.

Online programma

 • Start with why (22min)
 • Klanten werven, De ideale klant (31min)
 • Verkopen (1u02)
 • 13 Webinars rond diverse thema’s (14uur)

Live dagen

 • De Stickman als zelfreflectietool
  Wat wil je in de wereld zetten? Wat houdt je daarin tegen, op welke manier doe je aan self-sabotage? Welk zelfonderzoek zal je op regelmatige basis opnieuw moeten doen om altijd een stapje verder te komen in de groei van je eigen coachingpraktijk?
 • Start with why
  Hoe zet ik mezelf of mijn praktijk op de markt? Om te starten als coach moet je ook duidelijk kunnen benoemen waarom je doet wat je doet, wat jouw drijfveer is om mensen te helpen. Als mensen voelen dat jij vanuit je hart werkt, zullen ze meer geneigd zijn om bij jou in coaching te komen dan bij een coach die dit niet zo helder heeft. Opgelet, want dit belooft een intensieve dag te worden. De ui wordt gepeld tot op de kern.
 • Klanten werven – Hoe, Wat en Wie?
  We bouwen verder op jouw kern die je tijdens de Start-with-why dag uitwerkte. Tijdens deze opleidingsdag maak je voor jezelf helder wat en op welke manier jij precies zal werken, zodat je duidelijk kan benoemen waarin jij anders bent en werkt dan anderen. We schenken ook aandacht aan wie jouw ideale klant is, zodat je ook gerichter jouw klanten kan bereiken met je boodschap.
 • Coaching Business Model Canvas
  Dit canvas, ontwikkeld door Alex Osterwalder, vormt een leidraad om je business model op papier te zetten. Het laat je toe om op een snelle en overzichtelijke manier een beeld te krijgen van je activiteiten en je verdienmodel. Met het Business Model Canvas maak je een ondernemingsplan in een A2. Je brengt je bedrijfsplan overzichtelijk in kaart met 9 bouwstenen. Daarin beschrijf je jouw bedrijf en onder meer het verdienmodel, de toegevoegde waarde, klanten, relaties en leveranciers. Deze opleiding wordt gegeven door een externe gespecialiseerde consultant.

Opleidingsdagen 2021-2022:

Sep-Okt 2021: 24 sep – 1 – 8 – 15 okt
Feb-Mar 2022: 25 feb – 11 – 18 mar – 1 apr

Live dagen telkens van 9u30 tot 16u00 in onze locatie te Boom

Combineer volgens jouw behoefte

Omdat niet iedereen met dezelfde intentie start met een coaching opleiding kan je programma’s individueel reserveren of een combinatie maken op basis van jouw noden en doelen. Bekijk hieronder onze combo’s en geniet van een korting.

Start-To-Coach | Life Coach Opleidingen | Apluscoaching
Bekijk de tabel in groot formaat

Agenda Life Coach Opleidingen

Start-to-Coach Level 2

4 live dagen waarbij de volledige focus ligt op praktijkervaring.

 • Q3-2021: 02 – 03 – 04 – 05 aug VOLZET
 • Q4-2021: 27 sep – 4 – 11 – 18 okt – Boom
 • Q1-2022: 21 – 28 jan – 4 – 11 feb – Leuven
 • Q2-2022: 11 – 12 – 13 – 14 apr – Boom

Start-to-Coach Level 3

6 live dagen waarbij de focus ligt op het dieper uitspitten van jezelf, je zelfvertrouwen en je eigen fundament om van daaruit je eigen coaching praktijk verder op te zetten.

 • Q3-2021: 17 – 18 sep – 26 nov – 17 dec – 7 – 14 jan – Boom
 • Q1-2022: 17 – 18 feb – 22 – 29 apr – 6 – 13 mei – Boom

Start Your Coaching Business

4 live dagen + online programma waarbij je je kennis verder uitbreidt en je coaching vaardigheden verdiept.

 • Q4-2021: 24 sep – 1 – 8 – 15 okt – Boom
 • Q2-2022: 25 feb – 11 – 18 mar – 1 apr – Boom
Schrijf je hier in

Agenda Aplus Coaching Opleidingen

[fusion_events cat_slug=”coach-opleiding” past_events=”no” order=”ASC” number_posts=”4″ columns=”2″ column_spacing=”11″ picture_size=”auto” content_alignment=”center” excerpt_length=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Bekijk de volledige kalender

Doelstellingen van de coach opleiding

Met het Start-to-Coach programma willen we jou opleiden tot een effectieve coach die diepgang zoekt in zichzelf en bij de coachee. Je leert coachen vanuit (eigen) ervaring, doordat je tijdens de coach opleiding jezelf in vraag leert stellen en te groeien als mens. Het programma is gericht om jou op te leiden tot een coach die actiegericht werkt en openstaat voor feedback. Als je de 3 levels hebt doorlopen, ben je gegarandeerd klaar om te starten als life coach.

Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be

Het verloop van onze coach opleiding

De Start-to-Coach opleiding vindt plaats in De Schorre, een magische omgeving om in te vertoeven. Op de eerste dag van de opleiding gaan deelnemers onmiddellijk in de oefening. In de voormiddag leerden ze wat coaching alvast niet is en wanneer ze dan wel op een effectieve manier aan het coachen zijn. Coaches konden buiten in de oefening gaan, het ene duo deed aan wandelcoaching, het andere duo zette zich aan het water en nog andere duo’s gingen ontspannen in het gras zitten. Met die ervaring en het TGOROW coachingmodel gingen ze in de namiddag met hun eerste coachingsessies aan de slag.

Apluscoaching | Life Coach Opleiding | Start-To-Coach

Tijdens de eerste dagen van de coach opleiding draait alles rond hoe je een goed intake gesprek moet voeren. Ik durf deze dag intussen uniek te noemen in de opleidingswereld. Als trainer ga ik het namelijk niet uit de weg om zelf in het voorbeeld te stappen en de structuur van mijn eigen gesprek neer te zetten. Daarna is het aan de deelnemers om zelf toe te passen wat ze uit hun observatie leerden.

Apluscoaching | Life Coach Opleiding | Start-To-Coach

Deelnemers van de Start-to-Coach opleiding zullen een diepgaande en duurzame impact hebben op de mensen die bij hen aankloppen. In onze coach opleiding leren ze in sneltreintempo op een gestructureerde manier naar de kern te gaan bij een coachee. Tegelijk wordt elke coach zich door de oefeningen bewust van de eigen authentieke krachtpunten.

Apluscoaching | Life Coach Opleiding | Start-To-Coach
Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be

Onze visie

Bij Aplusacademy bieden we professionele coaching opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Lees meer over onze visie op coaching.

Wat zeggen de deelnemers van de Aplusacademy coaching opleidingen?

De theorie die werd aangeboden via de Aplusacademy voor de Specialisatieopleiding was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer! De benadering van Anja is persoonlijk en toch professioneel, gevoelsmatig en toch ook theoretisch sterk onderbouwd, gestructureerd maar met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en feedback… Mede dankzij het feit dat Anja gelooft dat een goeie coach ook aandacht besteedt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling, weet je dat de coaches die uit de Aplus-opleidingen komen uit eerste hand weten waar ze het over hebben, en samen met hun cliënten blijven groeien. Bedankt aan Anja en de medecursisten voor de leerrijke, en ook gewoon leuke, dag.

Bekijk andere reviews

5,0 32 reviews

Hoe word je een succesvolle life coach?

Coaching gaat over het verbinden met mensen en hen inspireren om te groeien en de beste versie van zichzelf te worden. Jouw succes als coach hangt af van jouw vermogen om te luisteren, te begrijpen en de gevoelens van jouw klanten te delen.

Als jij wil starten als life coach en een bloeiende coaching business wilt creëren, moet je een sterk leidersfiguur worden op een specifiek gebied en jouw expertise delen. Dit is de beste manier om de mensen aan te trekken, te ondersteunen en te betrekken die jij wilt helpen.

Het beste advies dat ik je kan geven als je wil starten als life coach, is je geloofwaardigheid en je vermogen om anderen te dienen goed te ontwikkelen. Hoe je dat juist doet, leg ik je uit in deze video.

Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be

Veel gestelde vragen over onze coaching opleidingen

Hoe kan ik inschrijven?2021-04-26T10:15:15+02:00

Inschrijven kan je via het Start-to-Coach inschrijvingsformulier. De link vind je hieronder of op de Start-to-Coach pagina naast de geplande data. Na je inschrijving krijg je toegang tot het Online Coaching Platform. Hier kan jij het theoretische gedeelte van de opleiding volgen wanneer, waar en hoe je zelf wil.

Inschrijven voor de Start-to-Coach opleiding: reserveer hier

Hoeveel deelnemers zitten er in de Start-to-Coach opleiding?2021-01-17T11:00:32+01:00

We waken erover dat het aantal deelnemers beperkt blijft tot circa 8 deelnemers. Dit doen we heel bewust omdat we individuele aandacht en diepgang belangrijk vinden. De kleine groep geeft ook een heel veilig kader waarin iedereen zich ten volle kan blootstellen wat alleen maar gunstig is voor je groeiproces.

Moet ik de 3 levels van de Start-to-Coach opleiding volgen?2021-01-17T10:41:12+01:00

Onze coach opleiding kan je indelen en volgen volgens je eigen tempo. Level 1 is het theoretische gedeelte en staat volledig online. Je kan dit level waar je wil en wanneer je wil studeren. Tijdens de live-dagen van Level 2 leer je de basisvaardigheden, het intake gesprek en je coaching vaardigheden in de praktijk omzetten. In Level 3 ligt de focus op het opstarten van je coaching praktijk. Je kiest dus tot welk level jij nood hebt aan opleiding.

Schrijf je hier in op de Start-to-Coach opleiding.

Wat is een goede coaching opleiding?2021-11-11T12:23:48+01:00

Wat is een goede coaching opleiding en hoe kies ik de juiste coaching opleiding om er zeker van te zijn dat ik een professionele coach of succesvolle coach kan worden? Als je de vraag namelijk op deze manier stelt, leg je de verwachtingen en de verantwoordelijkheid buiten jezelf. Je denkt dat het coaching opleidingsinstituut ervoor gaat zorgen dat jij een volwaardige coach zal worden. Het is echter je eigen attitude die allesbepalend is voor je succes als coach en wat je doet met de kennis en inzichten die je opdoet tijdens je coaching opleiding.

Lees ook het blog: Hoe kies ik de juiste coaching opleiding?

Wat is het coachingmodel dat we aangeleerd krijgen?2021-01-17T11:03:48+01:00

Het coaching model waar wij mee werken is het TGOROW-model omdat dit zijn nut heeft bewezen en toepasbaar is binnen àlle domeinen. Een anekdote maakt dit duidelijk: Anja Pairoux was zelf al enkele jaren als coach aan de slag met het TGOROW-model toen ze besloot om een specialisatie in bemiddeling te gaan volgen. Ze sloeg de basisopleiding tot bemiddelaar over. Op haar eerste dag in de specialisatie-opleiding ging de groep vrij onmiddellijk in een rollenspel. De opdracht was simpel: de deelnemers moesten een case neerzetten dat rond een familiaal conflict draaide. Anja moest direct als bemiddelaar optreden en voelde zich enorm onzeker, want ze kende het bemiddelingsmodel niet waarover in de opleiding gesproken werd. Met een lichte paniek stapte ze in de oefening en sprak zichzelf toe “TGOROW, Anja, dat is het enige dat je nu hebt, dus TGOROW!” … Het resultaat na deze oefening was dat Anja van de trainster te horen kreeg dat ze een heel goede case had neergezet. Er kwam zelfs het compliment bij dat ze een natuurtalent was. Anja wist dat ze dit compliment te danken had aan het TGOROW-model en was vanaf dan nog meer overtuigd van de enorme waarde van dit model.

Lees er meer over in mijn artikel Coachende Vaardigheden

Waar vind ik de data en prijzen voor de coach opleiding?2021-01-17T11:01:28+01:00