Life Coaching
Hoe jezelf zijn en blijven!

Anja Pairoux

Ik ben erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Ik volgde verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA. In 2011 volgde ik een life coach training en vervolledigde deze training met het ‘Leadership’ certificaat aan de John Maxwell academy

Als plusmama ontdekte ik ook mijn roeping in het plusouderverhaal! Ik profileerde me als eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 mijn boek ‘Je wist waar je aan begon!?’ op basis van mijn persoonlijke ervaringen en inzichten uit mijn praktijk.

In mijn praktijk ondervond ik dat het mensen écht helpt om concreet te ontdekken waarin ze verschillen en hoe ze deze verschillen kunnen ombuigen naar complementaire relaties. Voor mijn relatiecoaching zet ik o.a. MBTI in als tool om mensen inzichten te verschaffen in hun eigen persoonlijkheid en waarin ze dan precies verschillen met hun partner.

De sterktes van het individu inzetten om een collectief in beweging te brengen.

Mijn missie bestaat erin om mensen (terug) in verbinding te brengen door in te zetten op de kracht van het individu. Wanneer elk individu in een relatie of groep ten volle zichzelf mag zijn en blijven, zal dit niet alleen het individu, maar ook de relatie of groep ten goede komen en versterken.

Anja Pairoux - Life Coach

4,9 36 reviews

“Zelfbewustzijn geeft kracht.
Kracht geeft rust.
Rust geeft vrijheid

Visie Apluscoaching

Life Coaching

Als Life Coach of transformatiecoach begeleid ik jou via een persoonlijk traject naar jouw doelen. Ik laat je stappen zetten waar je nu nog aarzelt en laat je een duidelijke visie voor je leven definiëren en acties creëren om deze visie te bereiken. Simpel gezegd stelt ik je in staat om de beste versie te zijn van jezelf!

Transformatiecoaching gaat over jezelf heel diep leren kennen en intens blij te zijn met wie je bent.

  • Verantwoordelijkheid – op je eigen leven nemen
  • Jezelf leren kennen – oude denkpatronen omzetten naar groeigedachten
  • Omgaan met storend gedrag – om er zelf beter van te worden
  • Bezield leven – ten volle jezelf zijn en blijven

Mijn sterkte zit erin om je te helpen loskomen uit vertroebelde situaties, door jezelf beter te leren kennen en je niet op de achtergrond te plaatsen. Ik help je jouw zelfbewustzijn te vergroten, je doelen te verduidelijken en je vertrouwen te vergroten.

Zoals bij de veiligheidsinstructies in een vliegtuig, leer je hoe je eerst jouw zuurstofmasker moet opzetten. Anders gezegd, jij moet je eerst goed voelen.

LEES MEER
Coaching
Apluscoaching - Maak Een Afspraak
Apluscoaching - Maak Een Afspraak

Opleiding tot gecertifieerd Coach

Wil je zelf starten met coachen en wil je dit op een authentieke en effectieve diepgaande manier doen, dan is de Start-to-Coach opleiding geknipt voor jou. Met onze coaching opleiding leer je coachen vanuit (eigen) ervaring, doordat je tijdens de coach opleiding jezelf in vraag leert stellen en je gaat groeien als mens. Het programma is gericht om jou op te leiden tot een coach die actiegericht werkt en openstaat voor feedback. Als je de 3 levels hebt doorlopen, ben je gegarandeerd klaar om te starten als life coach.Apluscoaching | Aplus Certified Coach

Wij zien coaching als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Lees ook mijn blog: Wat is Coaching?

Dit programma is voor:

Coaches die voor diepgang en duurzaamheid kiezen en die open staan voor nuchtere spiritualiteit. Coaches die hun eigen comfortzone durven te verlaten en die willen blijven groeien als mens en als coach. Voor mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

Lees meer over onze opleiding
Ebook Starten Als Life Coach

Waarom overkomt mij dit weer!?

Waarom overkomt mij dit weer!? Hoe vaak heb je dat de laatste tijd al gedacht? Wat je ook probeert, altijd weer heb je dezelfde conflicten met je partner, je kinderen, je (schoon)ouders, je collega’s. Altijd weer is er die lastige baas. Altijd weer diezelfde ontgoocheling, pijn of crisissen.

Dit is een boek voor mensen die merken dat ze telkens opnieuw – in hun relaties, op het werk, in het ouderschap, in hun leiderschap – op dezelfde muren botsen. Want vergis je niet: dat is geen toeval! Gelukkig is er ook goed nieuws: wanneer je eenmaal de rode draad in je problemen hebt ontdekt, kun je er ook echt iets aan doen.

Aan de hand van herkenbare voorbeelden en verhelderende reflectie opdrachten helpt Anja Pairoux je stap voor stap de draden van je leven te ontwarren. Gaandeweg toont ze je hoe je grenzen kunt leren stellen, milder kunt zijn voor jezelf en je omgeving, en eindelijk echt je leven kunt leiden zoals jij dat wilt!

Bestel hier jouw exemplaar
Waarom Overkomt Mij Dit Weer | Anja Pairoux | Boek
Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
ANJA PAIROUX