Laden Evenementen

De Start-to-Coach opleiding van Aplusacademy is een professionele coach opleiding waarin het niet de bedoeling is om jou in een harnas van technieken te dwingen, maar wel om een zeer sterk basismodel als fundament mee te geven aan iedereen die life coach wil worden.

COACHING IN DE PRAKTIJK – 4 LIVE DAGEN

De eerste live dagen van de coach opleiding draaien rond hoe je een goed intake gesprek moet voeren. De theorie uit level 1 zetten we samen om in de praktijk. Ik leer je op een gestructureerde manier naar de kern te gaan bij een coachee. En dit op een manier die je in geen enkele andere opleiding tegenkomt. Leren coachen in slechts 4 dagen? Inderdaad, omdat in deze 4 dagen de volledige focus ligt op praktijkervaring. Theorie werd namelijk efficiënt gedeeld in level 1. Deelnemers uit de opleiding voelen na dag 1 onzekerheid die na dag 4 is vervangen door ‘goesting’ en vertrouwen om te starten als life coach.

Dag 4 : Coachen rond universele wetten

Als mens zijn wij deel van de natuur. In de natuur gelden een aantal universele wetten die voor iedereen van toepassing zijn, zonder uitzondering. Je leert de universele wetten te gebruiken tijdens je coachinggesprekken.

Klik hier als je nog wil inschrijven voor deze opleiding

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Apluscoaching

Ga naar de bovenkant