De Ultieme Gids: Starten als Life Coach!

Download jouw gratis ebook en ontdek of coaching iets voor jou is!

Wil je zelf starten met coachen en wil je dit op een authentieke en effectieve diepgaande manier doen, dan is de Start-to-Coach opleiding geknipt voor jou. Met onze coaching opleiding leer je coachen vanuit (eigen) ervaring, doordat je tijdens de coach opleiding jezelf in vraag leert stellen en je gaat groeien als mens. Het programma is gericht om jou op te leiden tot een coach die actiegericht werkt en openstaat voor feedback. Als je de 3 levels hebt doorlopen, ben je gegarandeerd klaar om te starten als life coach.

Wij zien coaching als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

In het ebook Starten als Life Coach vind je eerlijke en uitgebreide antwoorden op vragen als:

Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be
Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de ultieme gids: Starten als Life Coach

Professionele Coach Opleidingen

Als Life Coach weet Anja Pairoux maar al te goed dat frustraties er komen om uit te groeien. Zo raakte ze gefrustreerd over de vele coaches die als kippen in een legbatterij uit oppervlakkige opleidingen geproduceerd worden. Die frustratie leidde ertoe dat Anja samen met haar collega, Patsy Vanleeuwe (Human Excellence) intussen zelf hun eigen opleidingscentrum oprichtten, Aplusacademy.

Heb jij interesse, ambitie om zelf te groeien en anderen te begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei, dan is dit de plek waar je mensen leert begeleiden op een effectieve, diepgaande manier. We leren je op een gestructureerde, authentieke en resultaatgerichte manier coachen.

Wil jij starten als life coach?

Ligt jouw hart bij mensen? Voel je dat mensen als vanzelf naar jou toekomen en hun ziel voor jou blootleggen? Wil je iets doen met die diepgewortelde interesse in jou om mensen te helpen groeien? Wil jij starten als life coach, dan is Aplusacademy de plek waar je mensen leert begeleiden op een effectieve, diepgaande manier.

Wij zien coaching niet als iets wat je doet als werk. Wij zien het als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Met onze Start-to-Coach opleiding zetten we daar volop op in. Deze professionele life coach opleiding laat jou in eerste instantie zelf groeien. Want een professionele coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

Lees ook ons artikel: Wat is Coaching?

Ontdek de opleiding Start-to-Coach

Start-to-Coach

De meest effectieve opleiding tot life coach

Opleidingsfiche

VOOR
Coaches in wording
Coaches die diepgang en structuur zoeken

DUURTIJD
10u online theorie
11 dagen live opleiding
2u webinar
1 facultatieve examendag

PRIJS
Opleidingskost € 4 250*
Cateringkost € 275
DNA code € 150**
DNA rapport € 100**

prijzen excl. 21 % BTW
* komt in aanmerking voor KMO-portefeuille
**optioneel

Meer info

Ga voor een effectieve coach opleiding en
maak het verschil als life coach

De Start-to-Coach opleiding van Aplusacademy is een professionele coach opleiding waarin het niet de bedoeling is om jou in een harnas van technieken te dwingen, maar wel om een zeer sterk basismodel als fundament mee te geven aan iedereen die wil starten als life coach.

Wij zien coaching als een levenshouding, iets wat je in je dagdagelijkse omgang met anderen toepast om het beste uit jezelf en je omgeving te halen. Coaching is een basisinterventie voor de prestatieverbetering van een individu, een team of een organisatie.

Dit programma is voor:

Coaches die voor diepgang en duurzaamheid kiezen en die open staan voor nuchtere spiritualiteit. Coaches die hun eigen comfortzone durven te verlaten en die willen blijven groeien als mens en als coach. Voor mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

  • Wil je op een authentieke manier coachen?
  • Wil je mensen leren coachen op een effectieve, diepgaande manier?
  • Wil je mensen helpen om hun doelen te bereiken en hen effectief helpen groeien?

Dan is de Start-to-Coach opleiding iets voor jou.

“Every problem is a gift
– without problems we would not grow.”

Tony Robbins

Start-to-Coach opleiding … iets voor jou?

Het model waarmee we werken is het TGOROW-model van Christian Simpson. Dit coaching model heeft zijn effectiviteit al bewezen in verschillende domeinen. Of het nu om burn-out coaching, stress coaching, life coaching, gezins- en relatiecoaching, perfectionisme coaching, loopbaanbegeleiding of natuurcoaching gaat … we weten uit eigen ervaring dat dit model werkt. Het is zelfs een goeie basisstructuur om in te zetten als je het plan zou hebben om coaching te combineren met bemiddeling.

Een belangrijke voorwaarde daarbij is dat je in eerste instantie zelf wil groeien. Onze coach opleiding gaat namelijk voor een belangrijk stuk ook over je eigen groei, want dit hoort bij jouw basishouding in coaching. Een professionele coach is een persoon die in eerste instantie zelf wil groeien. Iemand die beseft dat je alleen maar groei en verandering bij anderen kan bereiken als je eerst op jezelf inzet. Mensen die hun leven in handen pakken en bereid zijn aan zichzelf te werken.

  • Wil je starten als life coach?
  • Wil je op een authentieke manier coachen?
  • Wil je mensen leren coachen op een effectieve, diepgaande manier?
  • Wil je mensen helpen om hun doelen te bereiken en hen effectief helpen groeien?

Dan is de Start-to-Coach opleiding iets voor jou.

Coaching is een beroep van de toekomst waar wij ten volle op willen inzetten. Bij Aplusacademy bieden we professionele coach opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches. Starten als life coach begint hier!

Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be
Zelf Coach Worden - Apluscoaching.be

Onze visie

Bij Aplusacademy bieden we professionele coaching opleidingen waarmee we deelnemers opleiden en ontwikkelen tot volwaardige, professionele coaches.

Lees meer over onze visie op coaching.

Wat zeggen de deelnemers van de Aplusacademy opleidingen?

De theorie die werd aangeboden via de Aplusacademy voor de Specialisatieopleiding was zeer helder, aangenaam gebracht en sterk onderbouwd. En de eerste kennismaking met de live sessies smaakt enkel naar meer! De benadering van Anja is persoonlijk en toch professioneel, gevoelsmatig en toch ook theoretisch sterk onderbouwd, gestructureerd maar met veel ruimte voor persoonlijke inbreng en feedback… Mede dankzij het feit dat Anja gelooft dat een goeie coach ook aandacht besteedt aan de eigen persoonlijke ontwikkeling, weet je dat de coaches die uit de Aplus-opleidingen komen uit eerste hand weten waar ze het over hebben, en samen met hun cliënten blijven groeien. Bedankt aan Anja en de medecursisten voor de leerrijke, en ook gewoon leuke, dag.

Bekijk andere reviews
Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
Ontdek het team