gratis e-book

Bedankt voor jouw interesse

In dit e-Book laten we je al eens binnenkijken in de coachingwereld.

  • Wat wordt er van jou verwacht als je in een opleiding stapt?
  • Hoe weet je of je op de juiste plek bent?
  • Wat is coachen alvast niet en wat is het dan wel?
  • De basishouding van een goede coach
  • Het werkterrein van een coach en afbakening daarvan
  • De verschillende coachingmodellen en het model dat wij gebruiken

We bieden je een antwoord op die eerste vragen en nemen je mee in enkele verhalen om je te laten proeven van het leven als coach.

Starten Als Life Coach

Jouw trainer – Anja Pairoux

Jouw trainer voor deze opleiding is Anja Pairoux. Anja is erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Ze volgde verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA.

Anja profileerde zich als de eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 haar boek ‘Je wist waar je aan begon!?’. Ze is de referentie in België als het gaat over samengestelde gezinnen.

Zij volgde in 2011 een life coach training en vervolledigde deze training met het ‘Leadership’ certificaat aan de John Maxwell Academy (VS) in 2014. In 2013 volgde Anja een opleiding tot Stiefplan-coach en werd de eerste gecertifieerde Stiefplan-coach in België.

Haar missie bestaat erin om mensen (terug) in verbinding te brengen door in te zetten op de kracht van het individu. Wanneer elk individu in een relatie of groep ten volle zichzelf mag zijn en blijven, zal dit niet alleen het individu, maar ook de relatie of groep ten goede komen en versterken.

Anja Pairoux - Life Coach