APLUS TEAM2017-07-25T16:53:11+00:00

Personal coaching gaat over jezelf heel diep leren kennen
en intens blij te zijn met wie je bent.

apluscoaching

Welkom bij apluscoaching. Als personal coach en erkend familiaal bemiddelaar, coach ik ouders en stiefouders en geef ik voorstellingen om stiefouders en hun omgeving te inspireren om de taboes rond het stiefouderschap te doorbreken.

Met het apluscoaching team vorm ik een netwerk van professionele coaches die elk hun eigen insteek, aanpak en ervaring hebben.  Ze volgden de coaching basisopleiding waar ik zelf mijn fundamenten legde.  Bijkomend doorliepen ze de aplus Specialisatietraining en opleidingen.

Als personal coach help ik jou zowel via individuele begeleiding als via trainingen de stappen te zetten waar je zelf aarzelt. Soms door angst voor het onbekende, omwille van de angst om te falen, door beperkingen zoals geld, gezondheid of kennis. Samen ontdekken we jouw potentieel en plannen we de weg naar een gelukkiger ‘jij’.

Anja Pairoux

In 2009 werd Anja plusmama van “Sam”, die toen 2 jaar oud was. Maandenlang zat ze met een tweestrijd aan gevoelens. Voor het antwoord op haar vragen en zorgen moest Anja onze landsgrens over. Haar stiefmoedercoach in Nederland “coachte” haar door de beginfase heen.  Anja ontdekte ook haar roeping in het plusouderverhaal ! Als één van de eerste plusoudercoaches in België wil zij doen wat haar stiefmoedercoach (Jeanette Hultzer) voor haar deed.  In september 2011 werd aplus coaching opgestart.

Zij volgde in 2011 een lifecoach training en vervolledigde deze training met het ‘Leadership’ certificaat aan de John Maxwell academy (VS) in 2014.  In 2013 volgde Anja een opleiding tot Stiefplan-coach en werd de eerste gecertifieerde Stiefplan-coach in België.

Met haar persoonlijke ervaringen en inzichten uit haar praktijk schreef Anja het boek ‘Je wist waar je aan begon!?’. Het is een werkboek als eerste stap voor plusouders om zichzelf te coachen naar een nieuw evenwicht in hun situatie.

In 2016 vulde Anja haar curriculum aan als MBTI-certified coach.  Ze ondervond in haar praktijk dat het mensen helpt om te ontdekken waarin ze verschillen en hoe ze deze verschillen kunnen ombuigen naar complementaire relaties.

Patsy Vanleeuwe

Patsy  is een gedreven, enthousiaste en positieve vrouw.  Ze heeft 2 lieve zonen, die zij opvoedt in harmonieus co-ouderschap. Daarnaast is ze ook plusmama van 3 toffe jongens.

Patsy leerde Anja kennen toen het wat moeilijker ging in haar leven: ze had geen professionele uitdagingen meer, was de dood van haar papa nog aan het verwerken en in haar nieuw samengesteld gezin liep het voor geen meter. Ze voelde zich ongelukkig en straalde dat af op haar omgeving.

Patsy besloot om de Master Mind training te volgen bij Anja en zo leerde ze stapje voor stapje hoe ze zichzelf kon ontplooien en daardoor het geluk in haar gezin kon laten groeien. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Meer nog, intussen coacht Patsy zelf mensen die het even wat moeilijker hebben.  Ze begeleidt mensen die vooruit willen komen in het leven, die openstaan voor verbetering en die alleen maar het beste willen voor zichzelf en hun gezin.

Als ervaringsdeskundige begrijpt Patsy heel goed hoe uitdagend het leven soms kan zijn in een relatie en een gezin. Maar ze weet ook heel goed hoe je het kan omdraaien. Alles begint bij jezelf en met een eerste stap!

‘Stiefmoeder worden is het beste dat mij kon overkomen’

Anja schreef een werkboek als eerste stap voor stiefouders/plusouders om zichzelf te coachen naar een nieuw evenwicht in hun situatie.

De inzichten die verwerkt zijn in het boek hebben zowel haar eigen relatie als die van haar klanten geholpen om harmonie te vinden in hun gezinnen.  Het is haar bedoeling om mensen te helpen ook hun weg te vinden en de slaagkansen van hun nieuwe gezin te verhogen, in het belang van alle betrokken gezinsleden.

Bestel jouw exemplaar
Waar kan je ons vinden?
Blijf op de hoogte
Ontdek het team

Apluscoaching is een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener in het kader van de maatregel KMO-Portefeuille. Hierdoor kunnen kleine en middelgrote ondernemingen die opleiding aankopen bij apluscoaching 40% van het inschrijvingsgeld recupereren door deze subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid!

Ons erkenningsnummer voor opleidingen is DV.O220026. Het erkeningsnummer voor advies is DV.A220027.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Wij willen dat uw bezoek aan onze website even indrukwekkend is als onze service. Om uw ervaring te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Wil je verder surfen en ontdekken hoe apluscoaching jou kan verderhelpen? Bevestig dan met "Ja, ik aanvaard de algemene (gebruiks)voorwaarden". Klik op "Meer info" om de volledige voorwaarden, ons privacybeleid en ons cookiebeleid te lezen. Ok